Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le az emberek azt...

Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?

Figyelt kérdés
Legalább van jogsim, nem értem miért kell le szólni? Nekem sokkal jobban tetszenek az automata váltós autók. Sokkal jobb vezetni kényelmesebb nekem jobb ezerszer. Ugyanúgy tudok menni bárhová nem kell buszozni vonatozni. Ez volt a cél, miért kötnek bele az emberek mindebe? Nem érdekelnek a manuális autók, az automata autóké a jövő amúgy is.

2021. máj. 24. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem a kérdést, mi az, hogy lenézik?

Körbe állnak, röhögnek, mutogatnak, utánad szólnak az utcán?

Én valahogy még soha senkinek nem kellett megmutassam a jogosítványomat, a rendőrön kívül.

2021. máj. 24. 12:07
 32/63 A kérdező kommentje:
Simán felvennének c re is szóval jó jogsi ez vagy különbözteti. Bármelyik onnantól vezethetek manuális is ha úgy van.de úgyse kell.
 33/63 anonim ***** válasza:
20%

max a hülyék nézik le, nekem teljes jogsim van de tuti hogy nem fogok visszaváltani manuális váltóra

elavult ősrégi konstrukció, 8 év elég volt belőle

automata kényelmesebb, biztonságosabb, hatékonyabb

34/63 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy erősen az az érzésem van, hogy a kérdező szimpán csak provokációs céllal írta ki a kérdését.

Ezzel akarja kompenzálni a kisebbségi komplexusát vagy nem tudom mi a célja vele, mert igazából csak annyit hallottunk, hogy ő a f..sza gyerek mert automatája van minden más szar.

Kitalál azért egy problémát, hogy legyen min hőbörögni. Ügyes.

2021. máj. 24. 12:10
 35/63 anonim ***** válasza:
69%

""max a hülyék nézik le, nekem teljes jogsim van de tuti hogy nem fogok visszaváltani manuális váltóra

elavult ősrégi konstrukció, 8 év elég volt belőle

automata kényelmesebb, biztonságosabb, hatékonyabb""

címzetes baromság, többet fogyaszt több az alkatrész, nem te uralod teljesen, többe keül egy sima olaj csere is, autómatát nem szabad venni, csak kézit

2021. máj. 24. 12:12
 36/63 anonim ***** válasza:
13%

"többet fogyaszt"

téves

"több az alkatrész"

igaz

"nem te uralod teljesen"

váltófüggő

"többe keül egy sima olaj csere is"

igaz

2021. máj. 24. 12:28
 37/63 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy mehetnél C-re, de minek? Automata váltós teherautóval nem oktatnak. Teherautóra meg gondolom nem hobbiból szereznél jogsit, hanem mert azzal szeretnél foglalkozni. Ha utána elmész vele dolgozni, senki sem fogja megkérdezni tudsz-e manuális teherautót vezetni. Azt kell vezetned ami van.

Amúgy ha ennyire zavar hogy lenéznek, csinálj egy különbözteti vizsgát és probléma megoldva. Talán az automata a jövő, de nem néhány éven belül fognak kikopni a manuális váltók a forgalomból. Amúgy mégis ki gúnyolt ki emiatt? Tőlem a rendőrön kívül soha a kutya nem kérdezte meg milyen jogsim van.

2021. máj. 24. 12:28
 38/63 A kérdező kommentje:
Megtanitanak váltani vagy különbözteti.
2021. máj. 24. 12:29
 39/63 A kérdező kommentje:
Egyébként elvisz ez az autó is bárhová ennyi.
2021. máj. 24. 12:31
 40/63 A kérdező kommentje:
Férfiak gyakran beszélgetnek egymás közt autókról nem tudom felétek mi a szokás.
2021. máj. 24. 12:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!