Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?
Én nem értem a kérdést, mi az, hogy lenézik?
Körbe állnak, röhögnek, mutogatnak, utánad szólnak az utcán?
Én valahogy még soha senkinek nem kellett megmutassam a jogosítványomat, a rendőrön kívül.
max a hülyék nézik le, nekem teljes jogsim van de tuti hogy nem fogok visszaváltani manuális váltóra
elavult ősrégi konstrukció, 8 év elég volt belőle
automata kényelmesebb, biztonságosabb, hatékonyabb
Amúgy erősen az az érzésem van, hogy a kérdező szimpán csak provokációs céllal írta ki a kérdését.
Ezzel akarja kompenzálni a kisebbségi komplexusát vagy nem tudom mi a célja vele, mert igazából csak annyit hallottunk, hogy ő a f..sza gyerek mert automatája van minden más szar.
Kitalál azért egy problémát, hogy legyen min hőbörögni. Ügyes.
""max a hülyék nézik le, nekem teljes jogsim van de tuti hogy nem fogok visszaváltani manuális váltóra
elavult ősrégi konstrukció, 8 év elég volt belőle
automata kényelmesebb, biztonságosabb, hatékonyabb""
címzetes baromság, többet fogyaszt több az alkatrész, nem te uralod teljesen, többe keül egy sima olaj csere is, autómatát nem szabad venni, csak kézit
"többet fogyaszt"
téves
"több az alkatrész"
igaz
"nem te uralod teljesen"
váltófüggő
"többe keül egy sima olaj csere is"
igaz
Lehet, hogy mehetnél C-re, de minek? Automata váltós teherautóval nem oktatnak. Teherautóra meg gondolom nem hobbiból szereznél jogsit, hanem mert azzal szeretnél foglalkozni. Ha utána elmész vele dolgozni, senki sem fogja megkérdezni tudsz-e manuális teherautót vezetni. Azt kell vezetned ami van.
Amúgy ha ennyire zavar hogy lenéznek, csinálj egy különbözteti vizsgát és probléma megoldva. Talán az automata a jövő, de nem néhány éven belül fognak kikopni a manuális váltók a forgalomból. Amúgy mégis ki gúnyolt ki emiatt? Tőlem a rendőrön kívül soha a kutya nem kérdezte meg milyen jogsim van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!