Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le az emberek azt...

Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?

Figyelt kérdés
Legalább van jogsim, nem értem miért kell le szólni? Nekem sokkal jobban tetszenek az automata váltós autók. Sokkal jobb vezetni kényelmesebb nekem jobb ezerszer. Ugyanúgy tudok menni bárhová nem kell buszozni vonatozni. Ez volt a cél, miért kötnek bele az emberek mindebe? Nem érdekelnek a manuális autók, az automata autóké a jövő amúgy is.

2021. máj. 24. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
96%

Nem nézem le azokat akiknek automatára van, szimplán nem értem, ha lehetne manuálisra is miért nem arra szerzett jogsit. Azzal is ugyan úgy vezethetsz automatát, ellenben bármikor kerülhetsz olyan szituációba, hogy valaki más autóját kellene vezetned ami nagy valószínűséggel manuális.

Egyébként meg roppant egyszerű, ha ezért leszólnak, nem kell híresztelni.

2021. máj. 24. 10:55
 12/63 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én tanultam vezetni, akkor még nem volt automatára külön jogsi. De nagyon helyes, ha már van.
2021. máj. 24. 10:56
 13/63 A kérdező kommentje:
De miért kéne nekem más autóját vezetni??
2021. máj. 24. 10:56
 14/63 anonim válasza:
100%

Gondolom azért mert azt hiszik agysebeszek hozzád képest mert egy olyan szörnyen bonyolult dolgot megtanultak mint a manuális váltós autó vezetése :)

De biztos fiatal vagy mert én tok egyszerűen nem mondanám senkinek, sőt valahogy nem is téma a vezetés...

Egyébként gondolom ha bármikor égető szükséged lenne rá, bármikor tudsz vizsgázni manualisra is.

2021. máj. 24. 10:57
 15/63 anonim ***** válasza:
100%

"Amerikában csak automata váltós van mindenkinek. Meg még számos más helyen is."

Te Amerikában és azon a számos más helyen élsz? Elvileg nem, mert ahol vagy ott fura az autómata jogsi, szóval ritka az automata váltós kocsi is. Szóval jóformán csak a saját kocsidat tudod vezetni, mert a környezetedben senkinek sincs automata.

16/63 anonim válasza:
100%
14 vagyok: pl munkahelyen céges kocsit, ha olyan pályára mész...
 17/63 A kérdező kommentje:
Egyébként bármikor tehetek különbözteti vizsgát és akkor jó lenne manuálisra is a jogsi. De nekem így jó. Automata a jövő. Csak Magyarország le van maradva.
2021. máj. 24. 10:58
 18/63 anonim ***** válasza:
89%
Az én jogsimra meg az a korlátozás, hogy csak szemüveggel vagy kontaktlencsével vezethetek. Vajon engem is lenéznek?
2021. máj. 24. 10:58
 19/63 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező olyan vagy mint a vérvegán retardáltak akik nem győzik mindenkinek hirdetni hogy mekkora vegánok, közben rohadtul senkit nem érdekel.
2021. máj. 24. 10:59
 20/63 anonim ***** válasza:
100%

Csak ez nem az USA, ahol az autók 99%-a automata, sima szalonból nem is hiszem, hogy kapsz manuálisat.

Nálunk, nem tudom az arányt, de olyan 30-40%-ra teszem az automata autók arányát. Egyébként nem szégyen, illetőleg efelé halad a világ (elektromosokkal is pl), azonban ha van jogsid, és véletlenül valahol belefutsz egy manuálisba csak nézni fogsz, hogy ezmiez, nem is vezetheted, hiába van jogsid.

Egyébként én is jobban szeretem az automatát, de ettől függetlenük illik tudni vezetni váltóval is.

2021. máj. 24. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!