Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?
Nem nézem le azokat akiknek automatára van, szimplán nem értem, ha lehetne manuálisra is miért nem arra szerzett jogsit. Azzal is ugyan úgy vezethetsz automatát, ellenben bármikor kerülhetsz olyan szituációba, hogy valaki más autóját kellene vezetned ami nagy valószínűséggel manuális.
Egyébként meg roppant egyszerű, ha ezért leszólnak, nem kell híresztelni.
Gondolom azért mert azt hiszik agysebeszek hozzád képest mert egy olyan szörnyen bonyolult dolgot megtanultak mint a manuális váltós autó vezetése :)
De biztos fiatal vagy mert én tok egyszerűen nem mondanám senkinek, sőt valahogy nem is téma a vezetés...
Egyébként gondolom ha bármikor égető szükséged lenne rá, bármikor tudsz vizsgázni manualisra is.
"Amerikában csak automata váltós van mindenkinek. Meg még számos más helyen is."
Te Amerikában és azon a számos más helyen élsz? Elvileg nem, mert ahol vagy ott fura az autómata jogsi, szóval ritka az automata váltós kocsi is. Szóval jóformán csak a saját kocsidat tudod vezetni, mert a környezetedben senkinek sincs automata.
Csak ez nem az USA, ahol az autók 99%-a automata, sima szalonból nem is hiszem, hogy kapsz manuálisat.
Nálunk, nem tudom az arányt, de olyan 30-40%-ra teszem az automata autók arányát. Egyébként nem szégyen, illetőleg efelé halad a világ (elektromosokkal is pl), azonban ha van jogsid, és véletlenül valahol belefutsz egy manuálisba csak nézni fogsz, hogy ezmiez, nem is vezetheted, hiába van jogsid.
Egyébként én is jobban szeretem az automatát, de ettől függetlenük illik tudni vezetni váltóval is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!