Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?
Figyelt kérdés
Legalább van jogsim, nem értem miért kell le szólni? Nekem sokkal jobban tetszenek az automata váltós autók. Sokkal jobb vezetni kényelmesebb nekem jobb ezerszer. Ugyanúgy tudok menni bárhová nem kell buszozni vonatozni. Ez volt a cél, miért kötnek bele az emberek mindebe? Nem érdekelnek a manuális autók, az automata autóké a jövő amúgy is.2021. máj. 24. 10:42
2/63 anonim válasza:
Mert bármikor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy egy manuálisat kéne vezetned. Továbbá nyilván primitívebb dolog úgy vezetni.
3/63 anonim válasza:
Vajon az szégyen, hogy fogalmam sem volt, hogy létezik ilyen?
4/63 A kérdező kommentje:
Dehogynem érdekli őket az emberek nagy részét minden. Miért kerülnék olyan helyzetbe? Ennyi erővel jogsi nélküli ember is kerülhet olyan helyzetbe hogy jó lenne ha tudna autót vezetni.
2021. máj. 24. 10:51
5/63 A kérdező kommentje:
3. Nincs jogsid biztos, a kresz tananyagban még az elején beszélnek az automata autókról is.
2021. máj. 24. 10:52
6/63 anonim válasza:
Mert amúgy váltani a legkönnyebb az egész vezetés során. És ha olyan szituációba kerülsz, hogy mégis hagyományos kocsit kell vezess, a rendőr megbüntet, ha elkap.
7/63 A kérdező kommentje:
Amerikában csak automata váltós van mindenkinek. Meg még számos más helyen is.
2021. máj. 24. 10:53
8/63 anonim válasza:
"Miért kerülnék olyan helyzetbe? Ennyi erővel jogsi nélküli ember is kerülhet olyan helyzetbe hogy jó lenne ha tudna autót vezetni."
Ezzel te is elismerted, hogy van jogsid de mégsincs...
9/63 anonim válasza:
De, van jogsim, de erről nem volt szó. 97-ben vizsgáztam.
10/63 anonim válasza:
Értjük kérdező, nagyon fasza gyerek vagy, de senkit nem érdekel az autómata jogsid. Felfogtuk hogy te erre szereted felszopni magad, de láthatod hogy nem találsz erre értő közönséget, szóval ne erölteds.
Nem tudom elképzelni azt az életszerű berszélgetést, ahol aza legfőbb téma hogy kinek milyen korlátozások vannak a jogsijába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!