Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le az emberek azt...

Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?

Figyelt kérdés
Legalább van jogsim, nem értem miért kell le szólni? Nekem sokkal jobban tetszenek az automata váltós autók. Sokkal jobb vezetni kényelmesebb nekem jobb ezerszer. Ugyanúgy tudok menni bárhová nem kell buszozni vonatozni. Ez volt a cél, miért kötnek bele az emberek mindebe? Nem érdekelnek a manuális autók, az automata autóké a jövő amúgy is.

2021. máj. 24. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
96%
Paranoiás vagy, az emberek nagy része leszarja, hogy milyen jogsid van.
2021. máj. 24. 12:39
 42/63 anonim ***** válasza:
96%

Persze, szoktunk, de az hogy kinek a jogsijában milyen kódok szerepelnek, soha nem jött még fel. Nem szoktam soha előhúzni a jogsimat és kielemezni milyen kategóriákra milyen korlátozásokkal van meg a jogsim. És hiába van meg a jogsim B,C,D kategóriára, nem szoktam kigúnyolni azokat, akiknek csak B van.

Ezt a helyzetet csak úgy tudom elképzelni hogy valaki felajánlotta hogy vezesd az autóját, de vissza kellett utasítanod mert neked csak automata váltósra van. Egyébként el nem tudom képzelni hogy jött fel a téma. Ha szégyenled, akkor meg ne hozd fel a témát és nem fognak kigúnyolni.

2021. máj. 24. 12:41
 43/63 anonim ***** válasza:
95%
E miatt ne légy depressziós, mert senkit nem érdekel hogy milyen jogsid van.
2021. máj. 24. 13:31
 44/63 anonim ***** válasza:
95%

Érdekes, a kérdező nem válaszolt a kérdéseimre, szóval,

Körbe állnak, és kiröhögnek?

Utánad mutogatnak az utcán?

Megbélyegeznek?

Mégis hogyan kell elképzelni ezt az egészet, mert komolyan nem értem. Lehet én vagyok hülye, de képtelen vagyok elképzelni a szituációt.

2021. máj. 24. 13:59
 45/63 anonim ***** válasza:
60%

Körbe állnak, és kiröhögnek?

Utánad mutogatnak az utcán?

Megbélyegeznek?

igen ha oltatlan vagy

2021. máj. 24. 14:13
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

Kanadában még a marhanagy kamionok jó része is automata váltós, a buszokról nem is beszélve. A kéziváltós kocsit csak a fiatalok tolják buliból.

Lenézni persze hogy lenézi némelyik, mert még soha nem vezetett egy igazi automata élményautót...azontúl nem ült még pénteken negyven fokban végelláthatatlan dugóban a Hungárián Buda felé..

Automatával dögunalom, de kéziváltóssal kihívás.

2021. máj. 24. 16:43
 47/63 anonim ***** válasza:
47%
46. Már európában is szinte csak automata kamiont hoznak forgalomba.
2021. máj. 24. 20:32
 48/63 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén kérdező, hol élsz? Kíváncsi volnék erre a helyre. 28 év alatt eddig kutyát nem érdekelte milyen jogsim van, de ez valami különleges hely lehet ha az emberek azt kérdezgetik egymástól, hogy hé neked milyen a jogsid?
2021. máj. 24. 21:34
 49/63 A kérdező kommentje:
Mondjuk megkerdezik miért van nekem automata én meg mondom hogy azért mert erre csináltam jogsit. Mi ebben olyan bonyolult nektek???
2021. máj. 24. 22:06
 50/63 anonim ***** válasza:
100%
Hát, jó, biztos, bár még ez is fura, legalábbis ez a miylen kocsit vettél kérdés is kb közeli rokonság meg néhány haver ha felteszi, de úgymond random ember még nem kérdezgette tőlem sose, hogy milyen autód van és miért ilyen.
2021. máj. 24. 22:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!