Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?
Persze, szoktunk, de az hogy kinek a jogsijában milyen kódok szerepelnek, soha nem jött még fel. Nem szoktam soha előhúzni a jogsimat és kielemezni milyen kategóriákra milyen korlátozásokkal van meg a jogsim. És hiába van meg a jogsim B,C,D kategóriára, nem szoktam kigúnyolni azokat, akiknek csak B van.
Ezt a helyzetet csak úgy tudom elképzelni hogy valaki felajánlotta hogy vezesd az autóját, de vissza kellett utasítanod mert neked csak automata váltósra van. Egyébként el nem tudom képzelni hogy jött fel a téma. Ha szégyenled, akkor meg ne hozd fel a témát és nem fognak kigúnyolni.
Érdekes, a kérdező nem válaszolt a kérdéseimre, szóval,
Körbe állnak, és kiröhögnek?
Utánad mutogatnak az utcán?
Megbélyegeznek?
Mégis hogyan kell elképzelni ezt az egészet, mert komolyan nem értem. Lehet én vagyok hülye, de képtelen vagyok elképzelni a szituációt.
Körbe állnak, és kiröhögnek?
Utánad mutogatnak az utcán?
Megbélyegeznek?
igen ha oltatlan vagy
Kanadában még a marhanagy kamionok jó része is automata váltós, a buszokról nem is beszélve. A kéziváltós kocsit csak a fiatalok tolják buliból.
Lenézni persze hogy lenézi némelyik, mert még soha nem vezetett egy igazi automata élményautót...azontúl nem ült még pénteken negyven fokban végelláthatatlan dugóban a Hungárián Buda felé..
Automatával dögunalom, de kéziváltóssal kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!