Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le az emberek azt...

Miért nézik le az emberek azt akinek automata jogsija van? Miért?

Figyelt kérdés
Legalább van jogsim, nem értem miért kell le szólni? Nekem sokkal jobban tetszenek az automata váltós autók. Sokkal jobb vezetni kényelmesebb nekem jobb ezerszer. Ugyanúgy tudok menni bárhová nem kell buszozni vonatozni. Ez volt a cél, miért kötnek bele az emberek mindebe? Nem érdekelnek a manuális autók, az automata autóké a jövő amúgy is.

2021. máj. 24. 10:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne más autóját vezetni?

Mondjuk a te autód lerobban, esetleg nem megfelőle arra a célre amire eppén szükséged lenne rá, másé meg pont jó lenne?

2021. máj. 24. 11:03
 22/63 A kérdező kommentje:
Mi az hogy illik tudni? Én amúgy sem vezetném más autóját. Még a végén pont akkor lesz valami baja és rám keni.
2021. máj. 24. 11:04
 23/63 anonim ***** válasza:
100%

Azért pl., mert mondjuk elmész nyaralni repülővel, és a célországban szívesen bérelnél autót egy kirándulásra.

Vagy épp költözöl, ahhoz kapsz kölcsön egy nagyobb autót, ami nem automata váltós.

Amúgy van kocsid, vagy csak elméletben kérdezel, mert alig vezettél eddig életedben?

2021. máj. 24. 11:07
 24/63 anonim ***** válasza:
97%
Nyilvánvalóan irritálja az embereket, hogy az orruk alá dörgölöd az autómatás jogsid, ami a kutyát nem érdekli.
2021. máj. 24. 11:08
 25/63 anonim ***** válasza:
97%
A amerikaiak primitívebbek, és te lesüllyedtél az ő szintjükre.
2021. máj. 24. 11:09
 26/63 A kérdező kommentje:
Nem én hozom fel. De most jobb mintha nem lenne jogsim. Legalább van. Van autóm is nagyon szuper. Elég ha valaki benéz látja hogy automata.
2021. máj. 24. 11:11
 27/63 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem két csoport van. Vannak a hülyék, nekik mindegy. És vannak praktikusan gondolkozók. Bár az automata a jövő (nekem is az van, szeretem), de azért ma még nagyon sok manuális autó van forgalomban. Ezzel korlátozod a saját mozgástered. Persze mondhatod, hogy van egy saját automatád, azt vezeted és kész. De hozhat bármit az élet. Szervízben csak manuális csereautó lenne, olyan munkahelyed lesz ahol éppen egy manuális kocsi lenne elérhető stb stb. Egyszerű élethelyzetek, amiben gond lehet ebből.
2021. máj. 24. 11:14
 28/63 anonim ***** válasza:
100%
Abból még hogy automata autód van, nem következik,hogy jogsid is csak arra van.
2021. máj. 24. 11:14
 29/63 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan jogsi ez is, ha most akarnék menni C re ezzel is felvennének.
2021. máj. 24. 11:35
 30/63 anonim ***** válasza:
92%
én nem nézem le az autómatásokat viszont kevesebbre tartom a tudásukat a sajátoménál
2021. máj. 24. 11:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!