Nektek megérne ez +1 milliós felárat?
Figyelt kérdés
A Honda Civic Type R GT verzió annyival tud többet, hogy nyolc hangszóró van benne, ledes ködlámpák, elektromos tükrök, illetve automatikusan sötétedő belső tükör.
Aki 12 milliót költ egy autóra, neki már szerintem mindegy az a +1 misi, de kíváncsi vagyok, ti hogy lennétek vele, ha egyenesen szalonból vásárolnátok.
Egyébként rá/bele pakoltam még kb 3 millió forint értékű extrát, gondolom azt nem lehet le alkudni egy japán autó, Honda esetében.
Köszi a kérdésre vonatkozóan írt válaszokat előre is!
2019. okt. 10. 14:29
61/64 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról, hogy a kocsit fuvarozásra használnám. Arra ott a kis Fabia, ha úgy adódik. Abban viszont egyetértek, hogy ha valakinek ilyen autóra telik, kár proliskodni. Egyébként a fabiam megeszik 7-8 litert is a kicsi motor/nehéz kaszni miatt, mint a Civic komfort üzemmódban.
2019. nov. 12. 17:59
62/64 anonim válasza:
kamu kerdes mar oktober 11-en szalonba akartal menni, azota se jutottal el csak a micsodadat vered itt a dolgokra luzer
63/64 anonim válasza:
Feldobtál egy kérdést, a tizen...millás Typer álmodról.
Erre most -egy hónap elteltével- a fábia 7-8 literes fogyasztásán rugózol.
Na ez mennyire életszerű???
Lebuktatod saját magad csórókám! :D
64/64 anonim válasza:
Kamu hát, a 13-as válaszban linkeltem egy korábbi kérdését, kopp ugyan ez minden, és maga írta, ha nem nyer a lottón esélye sincs ilyen kocsira. Aztán vki írta, neki h japán kocsiknál nem igazán lehet alkudni, erre ezt is beleírta ebbe a kérdésbe, ennyivel kiegészítve a régit. Messziről virít róla, h kamu, ha az ember összerakja a képet, ahhoz képest jött még 50 válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!