Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek megérne ez +1 milliós...

Nektek megérne ez +1 milliós felárat?

Figyelt kérdés

A Honda Civic Type R GT verzió annyival tud többet, hogy nyolc hangszóró van benne, ledes ködlámpák, elektromos tükrök, illetve automatikusan sötétedő belső tükör.

Aki 12 milliót költ egy autóra, neki már szerintem mindegy az a +1 misi, de kíváncsi vagyok, ti hogy lennétek vele, ha egyenesen szalonból vásárolnátok.

Egyébként rá/bele pakoltam még kb 3 millió forint értékű extrát, gondolom azt nem lehet le alkudni egy japán autó, Honda esetében.

Köszi a kérdésre vonatkozóan írt válaszokat előre is!

2019. okt. 10. 14:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
79%

Haverom nagy Hondás, és most akarta cserélni az újra a vetdát. A szakszervízben lebeszélték róla. Azt mondták a motor, nem az igazi.

Hogy kinek mi éri meg.

Egy Skoda, egy Honda nem ér 13 milliót. Bármi is van benne. Félre érts a BMW se ér 20-30 milliót.

1-2 évesen ezek az autók beállnak azokra az árakra, amit valóban érnek.

2019. okt. 27. 01:43
 52/64 anonim ***** válasza:
100%
Persze mindenképpen
2019. nov. 3. 15:20
 53/64 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem régen gáz ha egy ilyen kategóriás autónál ilyen extrákért kell felárat fizetni
2019. nov. 3. 16:07
 54/64 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg fiatalokat viszel vele buliba... Gondolom valami sofőr vagy vagy ilyesmi akkor a gazdad úgyis ad ra, veddeg
2019. nov. 3. 16:13
 55/64 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs szuksegem 8 hangszorora, a kodlampat kesobb kicserelhetem ledesre es a elektromos tukor sem lenyeg mert egyszer beallitod mikor eloszor beleulsz es tobbet nem kell.

En azokert fizetnek ami tuti kell es ha uj autot vennek akkor megtartanam nagyon sokaig, 10-15 evig. Nem akarnek 10-15 evig olyan autoval jarni amiben pl nincs tolatokamera ha nekem arra amugy szuksegem van vagy pl futheto ulesek.

2019. nov. 3. 18:36
 56/64 anonim ***** válasza:
100%

"Nektek megérne?"

Ha te kifizeted, akkor meg, egyébként nem.

Ez az egész, egy értelmetlen parasztvakító rongyrázás, amit Hondás vidéki surmók adnak elő a Tesco-parkolóban.

2019. nov. 4. 00:04
 57/64 anonim ***** válasza:
100%
Na megveted már?
2019. nov. 12. 07:23
 58/64 anonim ***** válasza:
100%
Már leírtam annak idején erről a meglátásomat. Csak azon csodálkozom, hogy ezek szerint egy hónap elteltével sem tudtad még eldönteni, mert megint kiemelted a kérdést...
2019. nov. 12. 08:30
 59/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak szorakozol es nincs is penzed autora, ha az a kategoria lennel akik Civicet vesznek 13 millioert fel sem tetted volna a kerdest.

Te is csak egy vagy az internet felismerhetetlen arcai kozul akik nyaladzanak a Civicre

2019. nov. 12. 13:53
 60/64 anonim ***** válasza:
100%

Na, vissza az eredeti kérdéshez, na meg a többihez:

Az új Type R-rel nincs tapasztalatom, az FN2-vel (amit 2007-től 2011-ig gyártottak) viszont igen, jelenleg ezt használom a mindennapokban. Heti szinten járok az autóval 100km-eket 2x, ezen kívül javarészt városban használom.

Az ülések igen, nagyon kényelmesek, relatíve hosszú távon is. A futómű már kevésbé, városban nagyon kemény. Ezen kívül amivel még jó, ha számolsz, hogy elég drága a fenntartása. A javítás annyira nem is, de pl egy szett gumiabroncs 200 000ft körül mozog. Ezen kívül a fogyasztás sem baráti. Átlagban olyan 10 litert mondanék, ha nagyon ügyelsz, akkor 8-8,5, de volt már 14 liter is.

Ha ezeket el tudod fogadni, akkor hajrá, mert egyébként nagyon szerethető autó. Nem romlik, ha betartod a szervizintervallumokat. Továbbá nagyon jól viselkedik kanyarokban, jól gyorsul és fékez, a stabilitáskontroll teljesen jól működik együtt az autó karakterével, és a hangját is nagyon eltalálták: Olyan 3000-4000-ig elég csendes, 4000 felett meg nagyon szépen szól egészen 8200-ig, olyan eltaláltan hangolt szívómotorosan :D

Szóval az autó nagyon jó, de igényel kompromisszumokat. Biztos vagyok benne, hogy az új is nagyon jó lett.

Amit viszont jó, ha tudsz: Ez 4 személyes, szóval nem lehet benne 5 embert szállítani.

A hangról annyit tudok mondani, hogy az enyémben teljesen elfogadható, bár én nem vagyok egy white-fülű. Viszont nem hiszem, hogy nincs ennél jobb hangzású autó. Az újr=ol viszont láttam egy tesztet, ahol a GT verzió hangzásáról nem sok jót tudtak mondani. De ez az autó nem is erről szól, szóval engem nem zavarna.

A ledes ködlámpák nélkül ellennék, ahogy a magától sötétedő tükör nélkül is. Nem fáj az az egy mozdulat pluszban.

Az automatikusan záródó tükrök szintén feleslegesek. +1 elektromos badarság, ami elromolhat. Gombnyomásra behúzhatóak egyébként is, így elég akkor behúzni őket, ha olyan helyen parkolsz.

Nem jársz rosszul az előző generációkkal sem egyébként, nagyjából ugyanazt az élményt kapod, töredék áron. Szóval ha a barátom lennél, azt ajánlanám, hogy vegyél használt FK2-est, FN2-est, vagy akár EP3-mast, így megspórolsz egy csomó pénzt, nem kell hozzá hitelt felvenned, de mivel nem vagyunk barátok, így azt ajánlom, vegyél újat, így 5-10 év múlva egyel több csodás járgány lesz a használtpiacon =)

Miért akarod egyébként ezt a konkrét példányt partira járásra, 200km-s utakra, emberek hurcibálására, hangszórótuningolásra meg riceresítésre? Ez olyan, mint ha szamurájkarddal akarnál almát szeletelni. Lehet, de nem arra való. Kényelmetlen, és eléggé túllövés hozzá. A 320 lóerőt GARANTÁLOM, hogy nem használod ki. Kivéve pályán, de azt nem említetted, hogy pályázni szeretnél.

2019. nov. 12. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!