Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek megérne ez +1 milliós...

Nektek megérne ez +1 milliós felárat?

Figyelt kérdés

A Honda Civic Type R GT verzió annyival tud többet, hogy nyolc hangszóró van benne, ledes ködlámpák, elektromos tükrök, illetve automatikusan sötétedő belső tükör.

Aki 12 milliót költ egy autóra, neki már szerintem mindegy az a +1 misi, de kíváncsi vagyok, ti hogy lennétek vele, ha egyenesen szalonból vásárolnátok.

Egyébként rá/bele pakoltam még kb 3 millió forint értékű extrát, gondolom azt nem lehet le alkudni egy japán autó, Honda esetében.

Köszi a kérdésre vonatkozóan írt válaszokat előre is!

2019. okt. 10. 14:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, a GT verzió lesz. Osram ledeket hol érdemes vásárolni Győrben, vagy környékén?
2019. okt. 10. 15:52
 12/64 anonim ***** válasza:
70%
Nem 8, csak 6 hangszóró van a kocsinkban, de a többi mind alapból benne volt az árban, pedig kb ennek a felébe került (Corolla), úgyhogy nekem biztos nem érne ennyit.
2019. okt. 10. 15:55
 13/64 anonim ***** válasza:
83%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..

Amúgy fogadd meg inkább az itt leírtakat, kezdj el lottózni, mert különben saját bevallásod szerint sincs semmi esélyed a kocsira.

2019. okt. 10. 15:56
 14/64 anonim ***** válasza:
90%

"Osram ledeket hol érdemes vásárolni Győrben, vagy környékén?"

Annak idején a lumenet.hu-ról rendeltem. Szokott lenni időnként autós hétvége akció, akkor olcsóbban adják.

2019. okt. 10. 16:39
 15/64 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Az általad linkelt kérdést nem én tettem fel, ugyanis csak tegnap este regisztráltam fel ide.

2019. okt. 10. 16:44
 16/64 anonim ***** válasza:
90%

Az elektromos tükör mit jelent?

Gondolom alapból elektromosan állítható...

2019. okt. 10. 18:34
 17/64 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet rosszul írtam. Automatikusan behúzza a tükröket parkolást követően. Illetve 2 zónás automata klíma is van benne, és holttér figyelő rendszer a tolatáshoz.
2019. okt. 10. 18:44
 18/64 anonim ***** válasza:
46%
2 zónás klíma már a 10 éves kocsimban is van, egy fillér pluszt nem adnék érte, inkább néznék más kocsit ennyiért
2019. okt. 10. 19:04
 19/64 anonim ***** válasza:
93%

Még hány kérdést írsz ki erről az autóról, meg hogy 13 milliót akarsz rá költeni, de a töredéke sincs meg?

Komolyan ember, ne hajszolj olyan álmokat amik teljességgel elérhetetlenek neked. Miért nem jó ebből egy használt, ami esetleg összejöhet?

2019. okt. 10. 19:18
 20/64 dirtboy ***** válasza:
100%

én csak arra tudok válaszolni hogy nekem megérne e annyit.

nekem nem,még pedig azért mert ködlámpát egy évben jó ha 5-6 alkalommal indokolt felkapcsolni. ritka az olyan köd amikor valóban segít is a ködlámpa nem csak kapcsoljuk fel mert van de közben jóval tovább látni mint ameddig a ködlámpa fénye ér.

ennek ellenére persze lehet venni,utólag jóval olcsóbban.

elektromos tükor nekem olyan dolog hogy ha van van ha nincs akkor nincs. édes mindegy be húzódik e vagy sem szerintem,ha fontos akkor kézzel behajtom. nekem a tükör fűtése pl sokkal fontosabb.

az automatikusan sötétedő belső tükör pedig azért nem érdekel mert én minden autómon B oszloptól hátra sötétítem le.

egyrészt szebb szerintem úgy egy autó másrészt hasznos is. és így már mindegy hogy sötétedik e a belső tükör vagy sem mert nem tudnak rajta keresztül vakítani.

ha pedig jó hifit akarsz akkor autóhifi műhelybe viszed,pár 100 ezerért olyan rendszered lesz hogy ki se akarsz szállni majd.

persze nem rádióval meg legrosszabb bitrátás mp3al értve hanem minőségi anyaggal.

na meg valami szép felni nálam alap dolog,így maradna arra is bőven.

de kinek mi,nekem ezek miatt nem érne meg plusz 1 misit.

2019. okt. 10. 19:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!