Nektek megérne ez +1 milliós felárat?
A Honda Civic Type R GT verzió annyival tud többet, hogy nyolc hangszóró van benne, ledes ködlámpák, elektromos tükrök, illetve automatikusan sötétedő belső tükör.
Aki 12 milliót költ egy autóra, neki már szerintem mindegy az a +1 misi, de kíváncsi vagyok, ti hogy lennétek vele, ha egyenesen szalonból vásárolnátok.
Egyébként rá/bele pakoltam még kb 3 millió forint értékű extrát, gondolom azt nem lehet le alkudni egy japán autó, Honda esetében.
Köszi a kérdésre vonatkozóan írt válaszokat előre is!
39/40
kicsit mélyedj el a hifi világában ugyanis nem csak spl- létezik.
spl az amikor az számít milyen nagyot szól a mély,hány decibelt.
van ám sq autóhifi is ami a minőségről szól nem a hangerőről.
és itt is ugyan fontos a rezgéscsillapítás ugyan is azzal teremtesz az ajtóban lévő hangszórónak ideális dobozt az ajtóbelsőből.
persze ez nem olyan elterjed mint az spl hiszen legtöbb fiatal hatalmas mélyre vágyik,hogy mindenki hajjal mekkora jani közeledik de nem csak az létezik.
még azt azért megjegyzem hogy külsőleg hallgatva egy sq rendszer is dübörgés,ott ugyan nem nem áll fent az autóban hogy a mély elnyom mindent viszont az alacsony frekvenciának nem fontos az irányítás illetve legjobban hatol át mindenen,ezért is hallani nagyon jól hiába van a csomagtartóban még mondjuk egy magassugárzót az A oszlopon pár fokkal elfordítva is halkabbnak hallunk.
ezzel csak azt azt akarom mondani hogy külső hallgatóként mindegy milyen jó a hifi ha egy zárt autót nézünk kint a dübörgés lesz az uralkodó frekvencia még bent fenomenális a zene és a térhangja.
Én ezzel tisztában vagyok, tudom hogy egy mélynyomó minden reálisan létező hangszigetelést átvisz, de mint külső szemlélő még mindig nem értem, hogy miért kell egy autóban üvöltenie a zenének, akár minőségi hangcucc van bent, akár nem. Normál hangerőn is tud jól szólni, ebben biztos vagyok. Márpedig ha a rendszámtáblát külön kell rögzíteni, hogy ne zörögjön a vibráció miatt, ott elég nagy gond van fejben.
Fiatal vagyok, elhiszem hogy jó ha hangos a zene, van az az élethelyzet, amikor szinte közelező is, de az mondjuk egy koncert, és nem a közlekedés. Ezzel csak mindenki mást zavarsz.
Hátha ismered ezt a sorozatot, kb. ez a helyzet: https://www.youtube.com/watch?v=T2ZZW2xfb6E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!