Nektek megérne ez +1 milliós felárat?
A Honda Civic Type R GT verzió annyival tud többet, hogy nyolc hangszóró van benne, ledes ködlámpák, elektromos tükrök, illetve automatikusan sötétedő belső tükör.
Aki 12 milliót költ egy autóra, neki már szerintem mindegy az a +1 misi, de kíváncsi vagyok, ti hogy lennétek vele, ha egyenesen szalonból vásárolnátok.
Egyébként rá/bele pakoltam még kb 3 millió forint értékű extrát, gondolom azt nem lehet le alkudni egy japán autó, Honda esetében.
Köszi a kérdésre vonatkozóan írt válaszokat előre is!
Fingom nincs kiről beszél az egyik válaszoló, de én holnap megyek több márka kereskedésbe szét nézni. Tehát előrébb járok, mint az "egy vasam sincs rá" kategória.
Jelenleg egy nagyon durva hangrendszer van a mostani kocsimban amit fél millióból rakott össze egy profi hifi műhely, viszont ezt át kéne pakolni majd a Civicbe. Csak akkor ugrani fog a garancia, vagy megcsinálja nekem a szalon. Fene tudja... A gyári fejegység pedig lehet, hogy kevés is lesz az 1500 wattos Kicker subwooferhez, és a hangszórókhoz. Hiába van hátul két erősítő is, és egy kondenzátor.
na mondjuk én azt pont nem raknám át az új kocsiba.
inkább a minőség felé mennék el mint a nagy basszus felé.
anno hifiztem,én mondjuk nem vittem át a rendszerem a canbusos audiba a problémák miatt sem meg mert nem akartam hogy csomó helyet foglaljon a mély,erősítő meg hogy rezonáljon pár év múlva az egész kocsi belső.
"Fingom nincs kiről beszél az egyik válaszoló, de én holnap megyek több márka kereskedésbe szét nézni. Tehát előrébb járok, mint az "egy vasam sincs rá" kategória."
Napok (hetek?) óta írja ki valaki a kérdéseit erről az autóról, azért szúrt szemet a kérdés.
De ha komoly a kérdés, akkor igazából tárgytalan. 13 misi lenne így gondolom a listaár. No, ebből bőven fog még lemenni egy 13 millióra feltupírozott autónál. Menjen bele minden, kérj több helyről ajánlatot, aztán a legolcsóbbat válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!