Új kb 4 milliós autóba milyen biztonságtechnikát érdemes szereltetni?
Utcán fogok vele állni. És a riasztó, gyári immon és váltózáron illetve uv jelölésen kívül kéne még valami egyedi cucc.
META M43 közelítőkártyás immobiliser jó lehet? Vagy bármi más? Pajzs vagy Cerberos? Nem tudom, hogy ekkora értékű autóba mit érdemes tenni. Toyota Yaris
Egy négymilliós kocsi nem az a kategória, amit mindenképpen el akarnak vinni, ami benne van, az elég.
Ha valami drága ritkaságról lenne szó, és megrendelésre akarják elvinni, akkor el is viszik, legrosszabb esetben úgy, hogy egyik este egy lámpánál megkérnek, hogy szállj ki, a kulcs maradjon benne...
Nem tudsz valahol garázst bérelni? Nem csak lopás, rongálás miatt, hanem más szempontból is előnyös lenne. Én egy időben évekig a lakásomtól 1,5 km-re béreltem garázst, mert nem volt közelebb. De úgy gondoltam hogy inkább ez, mint hogy az utcán álljon.
Nemrég itt az oldalon ki lettem oktatva, hogy állítólag a váltózár a "tuti" megoldás, mert az illető abban a szent meggyőződésben volt, hogy az kiiktathatatlan és lophatatlan tőle az autója. Nagyon nem így van!
Nézd meg a lopási statisztikákat, típusonként fel van sorolva, mit visznek el általában.
Túltolod ezt a kérdést. Casco-t köss rá, az valóban fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!