Nektek megérne ez +1 milliós felárat?
A Honda Civic Type R GT verzió annyival tud többet, hogy nyolc hangszóró van benne, ledes ködlámpák, elektromos tükrök, illetve automatikusan sötétedő belső tükör.
Aki 12 milliót költ egy autóra, neki már szerintem mindegy az a +1 misi, de kíváncsi vagyok, ti hogy lennétek vele, ha egyenesen szalonból vásárolnátok.
Egyébként rá/bele pakoltam még kb 3 millió forint értékű extrát, gondolom azt nem lehet le alkudni egy japán autó, Honda esetében.
Köszi a kérdésre vonatkozóan írt válaszokat előre is!
18: "2 zónás klíma már a 10 éves kocsimban is van, egy fillér pluszt nem adnék érte, inkább néznék más kocsit ennyiért"
Nekem meg hobbiautóm 6 hónap múlva lesz 20. Abban is van, úgyhogy nem mondtál nagyot.
A nagy és vékony felületek könnyen átveszik a hanghullámok rezgéseit. Illetve a rendszámtartó,és rendszám tábla is,ezért szokták igényesebb hifisek másként rögzíteni a rendszámot,igénytelenek meg élvezik hogy hogy rezonál mert akkor mindenki tudja hogy micsoda basszus van a kocsiba.
én az autó belsejére értettem hogy elkezd majd idővel nyüszögni benne minden.
azokat pedig nem tudod semmivel sem csillapítani hogy ne rezegjenek ha feltekered kicsit a hangerőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!