Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek megérne ez +1 milliós...

Nektek megérne ez +1 milliós felárat?

Figyelt kérdés

A Honda Civic Type R GT verzió annyival tud többet, hogy nyolc hangszóró van benne, ledes ködlámpák, elektromos tükrök, illetve automatikusan sötétedő belső tükör.

Aki 12 milliót költ egy autóra, neki már szerintem mindegy az a +1 misi, de kíváncsi vagyok, ti hogy lennétek vele, ha egyenesen szalonból vásárolnátok.

Egyébként rá/bele pakoltam még kb 3 millió forint értékű extrát, gondolom azt nem lehet le alkudni egy japán autó, Honda esetében.

Köszi a kérdésre vonatkozóan írt válaszokat előre is!

2019. okt. 10. 14:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Leginkább már csak a hangrendszer áttétele érdekel.
2019. okt. 10. 22:53
 32/64 anonim ***** válasza:
100%
Ne szórakozz azzal, szimtem nevetseges tetel bemesz egy profi ceghez es kb 1,5-2 millaert jot raknak bele
2019. okt. 10. 23:10
 33/64 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani ilyen profi céget?
2019. okt. 10. 23:27
 34/64 anonim ***** válasza:
100%
2019. okt. 11. 11:53
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

18: "2 zónás klíma már a 10 éves kocsimban is van, egy fillér pluszt nem adnék érte, inkább néznék más kocsit ennyiért"

Nekem meg hobbiautóm 6 hónap múlva lesz 20. Abban is van, úgyhogy nem mondtál nagyot.

2019. okt. 11. 12:11
 36/64 dirtboy ***** válasza:
100%
Ha kivan tömítve? De mégis mit tömítesz ki? Vagy a bitumenlapra gondolsz? Mert annak nem a belső főleg műanyag elemek rezonanciájának abmegszüntetése a feladata. Azt fémlemezekre kell felrakni, az ajtóbelsőre, az ajó alatti belső panelra, lezárni a szerelő nyílásokat. Attól a belső műanyagon, műszerfal elemek stb még ugyan úgy elkezdhet hangosan rezonálni majd idővel pusztán a közlekedés adta mozgás miatt nyikorogni. Profi műhelynek én debrecenbe az autóhificityt ajánlom. Pap Zsolt abszolút alapos, igényes és érti a szakmáját,többször vásároltam tőle illetve hallgatta a rendszerem és segített.
2019. okt. 11. 20:14
 37/64 A kérdező kommentje:
Maga az autó rezeg mikor szól a subwoofer. Például kintről hallani, ahogy rezonál az autó, kopogó hangot ad ki. Gondolom a rossz tömítés miatt.
2019. okt. 12. 20:19
 38/64 dirtboy ***** válasza:
100%

A nagy és vékony felületek könnyen átveszik a hanghullámok rezgéseit. Illetve a rendszámtartó,és rendszám tábla is,ezért szokták igényesebb hifisek másként rögzíteni a rendszámot,igénytelenek meg élvezik hogy hogy rezonál mert akkor mindenki tudja hogy micsoda basszus van a kocsiba.

én az autó belsejére értettem hogy elkezd majd idővel nyüszögni benne minden.

azokat pedig nem tudod semmivel sem csillapítani hogy ne rezegjenek ha feltekered kicsit a hangerőt.

2019. okt. 13. 21:03
 39/64 anonim ***** válasza:
63%
Csak azt tudnám, hogy miért hiszi magáról valaki azt, hogy "igényes", ha abból áll az igényesség, hogy olyan túlméretezett mélynyomót vág a tragacsába, amitől szétesik az egész, ha feltekeri. Magyarországon miért ragadt meg ez a balkáni baromság, hogy hangosan döngetni a városban éjjel a mosógépzenét, az egy király dolog?
2019. okt. 13. 23:04
 40/64 A kérdező kommentje:
Hosszabb távú út (1000-1500km) ezekkel a sport ülésekkel amiket gyárilag bele tesznek, mennyire kényelmes egy út?
2019. okt. 14. 00:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!