Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 éve 8 millióért olyan...

10 éve 8 millióért olyan autót lehett venni amilyen ma a 16 milliós kategória?

Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 19:21
 1/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
10 éve 8 millió egy alap Ford Mondeo volt. Ez most is kb ugyanígy van (oké, most inkább 9 az a 8), csak azért lényegesen fejlettebb egy mai új autó, mint 10 éve, elsősorban a vezetést támogató elektronikák fejlődtek.
2019. szept. 25. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Mi az Astránkat 16 éve újonnan 4.2 millióért vettük, pár hónapja 4.5 millióért vettünk egy szintén újat.
2019. szept. 25. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is megerősíthetem, amit a többiek írnak. Az előző H Astrám, az akkori full felszereltséggel 8 millió volt 2005-ben. 2018-ban vettem egy nagyon jól felszerelt K Astrát a legerősebb dízelmotorral (igaz ehhez nem volt elérhető az aktív sport futómű) 7,2-ért.

Tehát nem duplázódott meg az ár. Ugyan abban a kategóriában, hasonló felszereltséggel, kb ma is ugyan azt lehet megkapni.

2019. szept. 25. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
11 éve vettem egy full új Suzuki Sx4-et, még csak nem is a legfelszereltebbet, hanem a sima 1.5 Glx változatot, manuális klima, 2 légzsák. Akkor 3.8 millióért. Annyival ma se drágábbak az új autók. S vegyük figyelembe, hogy mi mindent fejlesztettek azóta.
2019. okt. 8. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én Corollám 15 éve 5 millió körül volt, ma egy alap Corolla 10 millió, már csak hibrid változat kapható belőle, de amíg volt sima, az 7 körül volt.
2019. nov. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!