Nagyok a képességbeli különbségek a tanulók és az oktatók esetében egyaránt. Az sem mindegy, hogy Budapest, vagy egy csendesebb város a tanulás helyszíne. Tehát: nem lehet megmondani. Amúgy az órák 50 percesek, ne lepődj majd meg!
2019. aug. 19. 11:05
3/8 A kérdező kommentje:
Külföldön csinálom.
Közepes városról lenne szó. (200 ezer fő)
2019. aug. 19. 11:22
4/8 anonim válasza:
Senki nem tudja előre megmondani, kb 20 óra gyakorlás után körvonalazódik, hogy a 30. órában érdemes-e a vizsgát megpróbálni, vagy nem.
Azok vannak kevesebben, akiknek elég a 30 óra, lehet abból 40, 50, 60, vagy akár több is, de az csak a gyakorlásokon derül ki, hogy mennyire megy, vagy nem negy a vezetés.
2019. aug. 19. 16:26
5/8 anonim válasza:
Én most tettem le a jogsit külföldön, összesen 31 (50 perces) gyakorlati órám volt. Nyilván ennyi idő alatt nem lettem profi, ahhoz kell még pár év :P
2019. aug. 20. 06:18
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Melyik országban? :)
2019. aug. 20. 08:42
7/8 anonim válasza:
Én is a nulláról kezdtem, nekem 74 óra kellett, de ez mindenkinél más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.