Én sohasem fogok megtanulni parkolni? Hagyjam abba a vezetésórákat?
Teljesen el vagyok keseredve. Rengeteg órát levezettem. A városban már egész jól megy, a sok gyakorlás hatására. De a parkolást képtelen vagyok magamtól jól megoldani.
Valaki írja meg nekem, hogy a merőleges hátra parkolásnál a kiválasztott parkolóhelytől mennyire kell megállni és elkezdeni betolatni?? 1 autó? 2 autó? Vagy mennyi? Sosem sikerül beállni és hiába forgolódok, nem látom, mikor merre kell kormányozni.
Pl.balra előre parkolásnál, hogy a kocsi hátulja is bemenjen, mennyire kell kucsit jobbra is kormányozni? És mikor??? Az oktatóm csak belenyúl, de semmit nem magyaráz el...
Köszi,aki segit!
A két oldali tükröt kell figyelni és abban mindent lehet látni.
Azt nem gondolod komolyan hogy majd neked megmondják hogy mikor és mennyit kell tekerni a kormányon.
Furcsa lenne ha előre mennél és meg kellene mondani hogy most egyszer tekerd körbe a kormányt és akkor tudsz egyenesen menni.
Figyelni kell az autó mozgását és úgy korrigálni, tekergetni a kormányt.
Ezzel a kettőt jobbra-kettőt balra számítgatással csak megőrülni fogsz. De a vizsgáig és a vizsgán ez kell sajnos,otthon itt tartanak..
2006-ban lett meg a jogsim, semmit sem tudtam kb :),10 évig ne is mertem még beleülni sem az autóba. Aztán olyan munkahelyem lett,ahol több autót,kisteherautót is kell napi szinten vezetnem. Gondolhatod,mit éltem át.. Felejts el mindent,higgadj le és keress egy tágasabb parkolót. Ne legyen a cél az,hogy elsőből beteszed.
amúgy hiába is magyarázna az oktató,mert ezt érezni kell.Az meg nem jön azonnal,pláne nem x tanóra után. Plusz hiába gyakorlod be egy bizonyos autóval,ha utána nem olyanod lesz.
Amúgy ez a háttal parkolás egy agyrém. Én biztosan nem tenném be így soha sem. Semmi értelme. Szembe beteszed ,onnan meg egyszerű kitolatni.
#2 utálok tolatva parkolni, szóval magyarázd el légy szíves hogy a francba lehet orral előre beállni egy kocsinyi helyre párhuzamosan!
Kérdező, vagy beszélj az oktatóddal, hogy magyarázzon is, vagy cseréld le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!