Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tudom megtanulni/meg...

Miért nem tudom megtanulni/megérteni a kreszt?

Figyelt kérdés
10 nap múlva vizsgázok és egyszerűen nem tudom megérteni.. naponta 6 tesztet csinálok és abból ha egyszer átmegyek, de akkor is neccesen (65 pontal)... Egyszerűen nem vágom...Krvára felbasz már az egész, legszívesebben felgyújtanám

2018. okt. 24. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csinálhatsz akár napi 100 tesztet is, ha nem érted a lényegét és a logikáját. Az utolsó mondatod alapján pedig úgy gondolom, hogy mindenki jobban jár ha még egy darabig nem sikerül levizsgáznod!
2018. okt. 24. 18:13
 2/14 A kérdező kommentje:
De olyan kérdések vannak, amiről az ember azt gondolná hogy jaajj hát ez egyszerű azt közben nem.... legjobb lenne bemagolni az egészet
2018. okt. 24. 18:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem bemagolni kell, hanem érteni. De annyira logikus. Egy csomót tud az ember, akkor is, ha nem is tanul Kreszt. Egyébként is láttál már közlekedési táblákat. Szinte mindenki tudja, hogy mit jelentenek. Meg órákon is magyaráznak, főleg a nem egyértelmű eseteket. Azt neked kell tudni, hogy miért nem megy. Nem jártál órákra?
2018. okt. 24. 18:27
 4/14 A kérdező kommentje:
Online tanultam
2018. okt. 24. 18:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

a kreszt nem lehet bemagolni...még csak az kéne...halottak tucatjai feküdnének az út szélén, tele lenne roncsokkal az összes kereszteződés..

a kresz pofon egyszerű, csak nincs aki neked érthetően, nagy türelemmel, és kedvességgel elmondaná lépésről lépésre, paragrafusról paragrafusra..

talán, ha megkersenéd a kresz részletes magyarázó szövegét(végrehajtási utasítást)ez részletesen elemez minden paragrafust.

vágni fogod, csak türelem. keress egy aranyos embert, aki szívesen segít.

2018. okt. 24. 18:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
4: Akkor ez volt a baj. Menj el suliba. Nagyon egyszerű az egész, ahogy elmagyarázzák. Teljesen más megbeszélni valamit élőben az oktatóval, a többiekkel, mint online tanulni.
2018. okt. 24. 18:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Faterom mindig próbál segíteni de olyan makacs vagyok SAJNOS hogy nem fogadom meg amit mond... 19 éves vagyok egyébként
2018. okt. 24. 18:39
 8/14 anonim ***** válasza:

És akkor ránk, tök ismeretlenekre fogsz hallgatni? :)

Vegyél egy kresz könyvet, ott értelmesen el van magyarázva minden.

2018. okt. 24. 19:45
 9/14 tothp ***** válasza:
100%
Egyenlőre járj gyalog. Ha meg is tanulnád, ezzel a hozzáállással nem tudnád a helyén alkalmazni a szabályokat.
2018. okt. 24. 23:29
 10/14 Hovarju ***** válasza:
100%

Ezért nem jó teljesen kezdőknek az online kresz tanulás. Nincs kitől kérdezni. Ha nem érted a logikát, nem fog menni.

Hagyj magadnak két nap szünetet, és aztán gyakorolj újra. Ha nem sikerül levizsgáznod, iratkozz be tantermi órára. Az oktatótól sokszor könnyebb elfogadni a magyarázatot, mint a saját apádtól. Pedig Ő is biztosan segíteni akar, de ha te dacból azért sem fogadod meg a tanácsát, akkor szükséged lesz a tantermi oktatásra.

Hidd el a 10 pont hibalehetőség és a kérdésenkénti 1 perc válaszadási idő bőven elég kell legyen, hogy megértsd mit miért kell betartani. Ha már autóban ülsz, nem lesz 1 perced a döntés meghozatalára. Azonnal és jól kell döntened.

A youtube-on rengeteg jó videó van nézz meg néhányat. Keress rá a mosolyzona szóra, ott egy autosikola kresz oktatását nézheted végig remekül elmagyarázva. De ha csak annyira keresel, hogy kresz oktatás, nagyon sok jó videó van.

Egy pár napig ezeket nézd végig.

2018. okt. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!