Miért nem tudom megtanulni/megérteni a kreszt?
Figyelt kérdés
10 nap múlva vizsgázok és egyszerűen nem tudom megérteni.. naponta 6 tesztet csinálok és abból ha egyszer átmegyek, de akkor is neccesen (65 pontal)... Egyszerűen nem vágom...Krvára felbasz már az egész, legszívesebben felgyújtanám2018. okt. 24. 18:01
11/14 anonim válasza:
Felesleges elmenned. Egy tanfolyamra kellene beülnöd, élő ember szájából hallani az anyagot, aki elmondja a miérteket is. 10 nap alatt nem fogod megérteni, ha eddig nem tetted (ami már nem is 10 nap) viszont remekül rágörcsöltél. És az igazat megvallva, ha véletlenül sikerülne is, nem lennék nyugodt, ha a KRESZ ismerete nélkül, puszta szerencsével rászabadítanának a forgalomra.
Ha meg nem fogadsz el segítséget apádtól...hát...akkor ott a hozzáállással is vannak gondok.
13/14 anonim válasza:
Na ez nagyon jó, én is pont így jártam. Fene ezt az online kreszt. Engem itt az oldalon is sajnos rá beszéltek hogy jó. Az se volt százas aki kitalálta, szerintem. Max annak jó aki már tudja a kreszt. És nem akar tanfolyamra bejárni, mert tudja.
14/14 anonim válasza:
Egyébként az itt lévő emberekre se hallgatok többet. Persze hogy ezeknek jó a távoktatás. Mindegy nekik csak nehogy be kelljen menni. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!