Robogót szeretnék venni, de nem tudok biciklizni. Lehetséges úgy megtanulni robogót vezetni?
Először el kell végezni rá a tanfolyamot ha nincs még jogsid. Én is robogózok, bár biciklizni is tudok, de ez más.
Az egyensúlyérzék a fontos. Igaz, hogy itt van lendület és szélesebb a kerék, de a motor tömege is nagyobb(az enyém 110kg). Szerintem mielőtt megveszed próbáld ki hogy megy-e a dolog. Szerintem nem reménytelen.
Pedig ha nem tudsz biciklizni akkor motorozni se fogsz tudni.
Miért nem tudsz bringázni?
Kerékpár - ennél szebben, egyértelműbben nem lehet rámutatni a lényegre, lehet az segédmotoros, nagy motor, ha két kereke van, azon egyensúlyozni kell.
Biciklivel legfeljebb felborulsz, de ha motor hajtja földhöz is vág, ha nem tudsz két keréken egyensúlyozni .
Tekerni is azért nem tudod a biciklit, mert egyensúlyozás nélkül elborul... tanulj meg biciklizni, ha motorozni akarsz.
Na, tudsz már biciklizni? Van már motorod?
Ugyanebben a helyzetben vagyok! Ráadásul panelban élek, és a biciklizés megtanulása sem lenne olyan könnyű így. :/ De már gondolkodom a megoldáson! B jogsim van nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!