Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Gyáva dolog lenne megszakítani...

Gyáva dolog lenne megszakítani úgy a kapcsolatot akivel hónapokig leveleztem, hogy szó nélkül eltűnök?

Figyelt kérdés

Úgy érzem sok akadályozó tényező van ami miatt nem működne ez a kapcsolat, viszont nem akarok fájdalmat se okozni a másiknak.

Tartok attól is, hogy megbánom és rossz döntést hozok.

2022. szept. 10. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim válasza:
Ma már mindegy, a zembereek nem szeretik nagyoon egymást, csak elviselik.
2022. szept. 11. 13:23
 62/71 anonim válasza:
Velünk beszélgetsz, ahelyett hogy vele beszélnéd meg. Ne helyettesíts.
2022. szept. 11. 13:28
 63/71 A kérdező kommentje:
Lehet mégiscsak megírom, hogy mi az ami bánt és miért jutottam erre a döntésre. Ennyivel tartozok neki.
2022. szept. 11. 19:40
 64/71 anonim válasza:
Szerintem ez a helyes döntés, amit most írtál Kérdező. Ha megteszed, akkor nagy virtuális pacsi vár téged
2022. szept. 11. 19:49
 65/71 anonim válasza:
Nagyon bátor és gerinces dolog, ha megpróbálsz őszinte beszélgetést kezdeményezni. Ki tudja, lehet, hogy a végén még valami megoldást is össze tudtok hozni.
2022. szept. 11. 20:10
 66/71 anonim válasza:

Mi a helyzet?:)

Megírtad neki végül mi bánt téged?

2022. szept. 17. 09:39
 67/71 anonim válasza:

Bunkóság-e? Igen!

Gyávaság-e? Igen!

Megkíméled-e vele a másikat a fájdalomtól? Nem!

Dönthetünk-e helyetted mindezek figyelembe vételével? Nem!

2022. szept. 18. 22:42
 68/71 anonim válasza:

Velem a napokban történt ez meg. :) Hónapokig leveleztünk a sràccal, kibeszéltünk mindent. Nagyon összhangban voltunk kb minden téren, mindenféle rejtélyt kibeszéltünk, hasonló volt az érdeklődési köre, mint nekem, ő is falusi, egyszerű ember, mint én, stb. Mindennap hosszas leveleket váltottunk itt gyk-n napi szinten hónapokon keresztül, majd átmentünk instàra, és ott egy pár levélvàltàs után eltűnt. Írtam neki itt, de nem reagál. Nagyon sajnálom, mert nagyon jó srácot láttam benne, és felemelt, mikor beszéltünk, de ha ő így döntött, én nem tudok mit csinálni. Egyébként nem társat kerestem a személyében, hanem egy remek baràtot. Egyébről nem is volt szó soha.

Lehet, hogy az aki megszakította velem a kapcsolatot az igazából pont te vagy mondjuk, és az én volt levelezőtàrsamnak írok éppen választ. Ki tudja... Azért egy rövid magyarázatot írhatott volna nekem a beszélgető partnerem. "Szia! Ne haragudj, de úgy érzem, hogy nem tudom tovább fenntartani a beszélgetésünket, mert nem vagyunk egy hullàmhosszon." Nem sértődtem volna meg érte, megkérdeztem volna mi a baj, és ennyi. Nem vagyok zaklató típus.

De ez így most rosszul esett.

2022. szept. 18. 23:00
 69/71 anonim válasza:
Utolsó szerintem instán látta a képed és nem tetszettél neki, ez gyakori ok ghostingolás esetén. Legalábbis ha külsőre nem szimpatikus valaki akkor nem is barátkozom az adott lánnyal
2022. szept. 18. 23:04
 70/71 anonim válasza:
69, nem követett be, és csak az látja a képeim, aki bekövet.
2022. szept. 18. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!