Lányok! Lenne kedvetek ismerkedni? :)
Figyelt kérdés
jan. 10. 18:33
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
19 szavazat
1/14 anonim válasza:
Nem. Mégis mit vártok ilyen semmitmondó kérdéssel?
jan. 10. 18:58
2/14 anonim válasza:
2: nálatok hányan írtok meg egy kérdést?
jan. 10. 20:55
3/14 anonim válasza:
2:
Már többen (vagy ugyanaz az ember volt mindig) írtak ki mostanság hasonló, sőt szó szerint megegyező kérdést.
jan. 10. 21:35
4/14 anonim válasza:
Ja és semmi egyéb infó, kor, település, ami esetleg segíthetne valakinek eldönteni, hogy érdemes-e írni a kérdezőnek. De egyértelmű, hogy nem, az ilyenek levelezés során is hasonlóan bőbeszédűek, tapasztalat.
jan. 10. 21:38
5/14 anonim válasza:
Ugyan... Sokszor próbálkoztam jó pár éve úgy is, hogy minden lényeges infót kiírtam magamról és rohadtul nem érdekel senkit, hogy milyen a személyiséged mindaddig, amíg nem látnak! Teljesen felesleges akár 10 mondatos kis ismertetőt leírni.
A "külső megfog, belső megtart" mondás abszolút igaz minden esetben!
jan. 10. 21:44
6/14 anonim válasza:
3: mit vársz ebben a kategóriában? Kvantummechanikai kérdéseket, hogy nektek érdekes legyen?
jan. 10. 21:46
7/14 anonim válasza:
Nyilván nem feltétlen kell kisregényt se írni, én is mondom írtam olyannak, aki csak a korát tüntette fel az ismerkedési szándék jelzése mellett, aztán mintha egy óvodással beszélgettem volna...Vele öt levélváltásig se jutottunk, nemhogy találkozóig. És sajnos vagy nem sajnos úgyis az élő találkozó dönt majd mindenkinél, de véleményem szerint egy ennyire zero effort kérdéssel próbálkozni plusz hátrány.
jan. 10. 21:51
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem tök felesleges bemutatkozó szöveget írni, ígyse-úgyse akar ismerkedni senki, csak utóbbi esetben legalább van mibe belekötnie a trolloknak és kiélhetik a bennük rejlő bántalmazó személyiségüket, amihez én nem kívánok asszisztálni.
jan. 10. 21:52
9/14 anonim válasza:
6: egyáltalán nem, 4-es válaszomban leírtam, mire gondolnék esetleg, hogy érdemes beleírni, ami hátha növeli az esélyét, hogy ír valaki. Ha már ez is megerőltető valakinek, az ismerkedés további szakaszában mire számítson tőle az ember?
jan. 10. 21:54
10/14 anonim válasza:
A korodat azért írd ki! Meg maximum a testalkatodat és a magasságodat. Ennél többet felesleges, mert úgyis a képcsere dönt a folytatásról.
jan. 10. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!