Lányok! Lenne kedvetek ismerkedni? :)
"Mégis mit vártok"
Ez azt jelenti, hogy az 1. valaszolo eretlen es egyfajta nemek harca szituaciot akar teremteni...
Nem azért írom, mert privit várok...
5-ös: A "külső megfog, belső megtart.."
Nem minden esetben. Kétszer is volt van) szerencsém olyanokhoz, akik nem jöttek be, pont a belső tulajdonságaikkal, humorukkal fogtak meg. Amúgy egyáltalán nem is az eseteim. Aztán annyira odavagyok most is, hogy külsőre is imádom már 🥰💜
11:
Nem talált. Csak komolyan nem értem ezt a sok semmitmondó ismerkedős kérdést, akár nő, akár férfi írja ki. Tavaly év elején még próbáltam itt ismerkedni, már akkor se volt a "legjobb" a helyzet, de jelentősen több, egész normális kérdés volt itt, ami alapján szívesen ráírtam valakire, most már kb semennyi. Valószínűleg nem csak én vagyok ezen a véleményen, de csak nehezítse tovább mindenki a saját helyzetét, viszont akkor ne sírjon senki, ha nem kap privátot soha. 🤷♀️ (nyilván nem is ez a legjobb oldal erre sajnos, ritka kivételektől eltekintve)
Szép hétvégét mindenkinek! 😉
Nőnek nincs is rá szüksége, hogy a nemén kívül bármi mást kiírjon... 😅
Így is egyből kap 30 privát üzenetet 2 perc alatt! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!