Gyáva dolog lenne megszakítani úgy a kapcsolatot akivel hónapokig leveleztem, hogy szó nélkül eltűnök?
Úgy érzem sok akadályozó tényező van ami miatt nem működne ez a kapcsolat, viszont nem akarok fájdalmat se okozni a másiknak.
Tartok attól is, hogy megbánom és rossz döntést hozok.
Nem gyávaság, hanem se magadat se a másikat nem tartod tiszteletben, emberszámban.
Tisztességesen zárd le, ha van cuccotok egymásnál, cseréljetek csomagot a lezárás pillanatában.
Sokat elmond az emberről, milyen helyzetet hogyan kezel.
Ne minősítsed le magadat.
Ui.: mi megbeszéltük egy forrócsoki mellett, cseréltünk csomagot és kulturáltan elbeszélgettünk kb 3 órát.
Szégyelte magát a végén, fejét hajtotta, én legbelül tudtam mire értette, hogy" megérdemelném a pofont"- mondta.
Igen, meg... De nem tettem meg, hanem fájó szívvel búcsú ölelést adtam. A kimondatlan tényt pedig tudtuk: megcsalt.
Ő őszinte +tudta, nálam 1 ilyen hiba és nem tudok párként tekinteni a másik félre,azaz azesetben rá.
Zárd le tisztességgel.
Az, hogy ki hogyan reagál, kezeli a helyzetet az más téma.
Egyszerűen nem passzoltok, azt még egyszerűbb is kezelni.
Legyél érett s tedd meg a lépést.
Ha úgy érzed nem menne tovább, akkor nem kell eröltetni, meg nagy megbeszéléseket tartani.
Egy a lényeg. Hogy még a megbántáson is jobban túl tud lépni az ember mint ha csak a kérdések maradnak benne!
Ha nem akarsz vele vitázni, elmélkedni azon amit írtál neki, akkor megírod miért szakítod meg a kapcsolatot és elköszönsz. Akár még azt is megírhatod, hogy ez után nem fogod nézni a bejövő postádat, hiába ír. De legalább tudja! Nem gyötrődik a miérteken, a sok kérdésen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!