Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Gyáva dolog lenne megszakítani...

Gyáva dolog lenne megszakítani úgy a kapcsolatot akivel hónapokig leveleztem, hogy szó nélkül eltűnök?

Figyelt kérdés

Úgy érzem sok akadályozó tényező van ami miatt nem működne ez a kapcsolat, viszont nem akarok fájdalmat se okozni a másiknak.

Tartok attól is, hogy megbánom és rossz döntést hozok.

2022. szept. 10. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim válasza:
Aki még támogatja is ebben, az fix, hogy nő :D
2022. szept. 10. 12:29
 12/71 anonim válasza:
Miért, szerinted a nőket nem hagyják lógva? (F)
2022. szept. 10. 12:31
 13/71 anonim válasza:
Velem férfi barátom még soha nem tett ilyet. Párkapcsolaban nyilván csak nőkkel voltam. Az én tapasztalatom az, hogy ők egy szimpla (sok hónapon át tartó) haverságot úgy zárnak le, hogy az mindenképp csak a másiknak fájjon. De elhiszem, hogy a faszik is képesek ilyenre. De amennyire külső szemlélőként látom ők 99 százalékban a randipartnereikkel csinálják ezt. Félreértés ne essen, ez is gusztustalan,de legalább saját maguknak értem, hogy hogy tudják legitimálni.
2022. szept. 10. 12:36
 14/71 anonim válasza:
Nem csak gyáva, szemét is. És attól még nem válik elfogadhatóvá, hogy sokan csinálják. Igenis illik írni neki legalább annyit,hogy bocs, de szerintem ez nem működne, minden jót neked a továbbiakban.
2022. szept. 10. 12:37
 15/71 anonim válasza:
És neked hogy esne, ha veled is ezt tenné valaki, akit esetleg kedvelsz? Ha neked nem fájna, akkor te is nyugodt szívvel megteheted....
2022. szept. 10. 12:39
 16/71 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem jól, de igyekeznék hamar túltenni magam rajta.
2022. szept. 10. 12:45
 17/71 anonim válasza:
Korrekt módon megbeszélni soha nem lehez rossz döntés. Tudom, jobb gyáván elmenekülni, aztán valahogy utólag igazolni, és felmenteni magad.
2022. szept. 10. 12:56
 18/71 anonim válasza:

Írd meg:

"Úgy érzem sok akadályozó tényező van ami miatt nem működne ez a kapcsolat, tehát most elköszönök. Szia!"

De ha úgy érzed lehet megbánnád, akkor csak ritkítsd a leveleket. Aztán el tudod dönteni, végleg elköszönsz, vagy jobb volt mikor gyakrabban írtatok.

De szó nélkül ne tűnj el, aljasság lenne.

2022. szept. 10. 13:07
 19/71 A kérdező kommentje:
Attól neki nem lesz jobb, ha megírom neki és elbúcsúzok tőle. Lehet még rosszabbul érezné magát.
2022. szept. 10. 13:18
 20/71 anonim válasza:
#19 el vagy tájolva. Annál nincs rosszabb, mint amikor a másik arra se méltat, hogy megmondja, nem kellesz neki.
2022. szept. 10. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!