Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Természetesen szőrös intim...

Természetesen szőrös intim résszel rendelkező Nővel lehet itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van olyan akinek esetleg a hóna alja is szőrös?….

ma 11:02
A kérdező szavazást indított:
Igen, ilyen vagyok és szívesen ismerkednék
Igen , ilyen vagyok de foglalt vagyok!
Nem vagyok ilyen , de szívesen lennék ilyen!
Nem vagyok ilyen , csupaszon jobban szeretem
Csapasz vagyok , de szívesen lennék szőrös is a páromnak
Csupasz vagyok , mert elvárt itthon, de szívesebben hagynám meg és lennék szőrös!
5 szavazat
1 2
 1/12 anonim válasza:
Miért nem társkeresőn ismerkedsz?
ma 11:02
 2/12 anonim válasza:
Ismerkedni tudsz de fényképcsere előtt ghostolni fognak, sosem taliznak és azt sem érdekli őket ha tényleg jól nézel ki, meg se néznek egyszer sem csak szórakoznak :D
ma 11:05
 3/12 anonim válasza:
Ennél rosszabb oldal nincs az ismerkedésre. Régen jó volt, most már nem az
ma 11:07
 4/12 anonim válasza:
Lehet de nem ajánlott!
ma 11:18
 5/12 anonim válasza:
Ismerkedni biztosan senki nem fog ennek alapján
ma 11:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha mégis , akkor szívesen várom a komoly jelentkezőt!..
ma 11:22
 7/12 anonim válasza:
Persze csak komoly jelentkezők vannak nyilván ezen a posvany oldalon. A nők zöme aki itt válaszol már 100+ tiltott felhasználóval rendelkezik pont azért mert az egybites férfiak pina szőrösség alapján akarnak partnert találni.
ma 11:40
 8/12 anonim válasza:

3

Ja, hát az ember előbb-utóbb mindent tönkrebasz, miért lenne ez másképp az internettel?

ma 11:42
 9/12 A kérdező kommentje:

#7.

Ez nem ettől függ , hidd el!…

Szerintem nem árt az ha valaki szelektál annak alapján ami kedvező lehet neki!

És nem minden ilyen férfi egybites , csak mert az ízlése szerint keres!!

ma 11:48
 10/12 anonim válasza:

7

Hát, borzasztó. Mondjuk hol ismerkedjen valaki, aki szőrös puncit szeretne dugni, ha nem egy szexualitás tematikájú fórumon? Vajon hol találhat egy szőrös puncit szerető pasi egy olyan lányt, aki szőrösen szereti a punciját? Nem értem ezt az álprüdériát. Mintha azon háborognál, hogy a gym-ben gyúrósok ismerkednek fittmacákkal, metálkocsmában rocker a rockerlánnyal.

És most nem azt állítom, hogy egy kapcsolatban a pinaszőrösség a kizárólagos szempont, tehát ha kereslet és kínálat itt egymásra talál, attól még végig lehet vinni normálisan egy ismerkedési folyamatot, ami során kiderülhet, hogy érdemes-e dugni egymással.

ma 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!