Természetesen szőrös intim résszel rendelkező Nővel lehet itt ismerkedni?
Figyelt kérdés
Van olyan akinek esetleg a hóna alja is szőrös?….ma 11:02
11/12 anonim válasza:
Én arról beszélek, hogy egy ismerkedésnek ezer másik sokkal fontosabb aspektusa van mint a testszőrzet. Engem egy férfiben érdekel az, hogy mennyire művelt, mik a hobbijai, van-e közös érdeklődésünk, mi a véleménye a politikáról, akar-e gyereket vagy sem, vallásos-e vagy sem, stb. Napestig lehetne sorolni azokat a dolgokat amik vízválasztóak tudnak lenni egy kapcsolatban és abban, hogy az jól működik-e. A testszőrzet meg nem tartozik ide, mert az egy tök felületes valami, ami nem ad hozzá az ember személyiségéhez vagy ahhoz, hogy párként mennyire passzol valójában a másik félhez. A gym és a kocsma esetén már van egy előzetes szűrője annak, hogy a felek ugyan azt szeretik, nyilván amiatt vannak ott. Nameg az a valós térben és nem online történik. Míg ide a nők zöme nem azért jár, hogy ismerkedjen, de még ha van is benne ilyen, ha valaki nekem azzal kezdene hogy szőrös-e a binám, instant tiltanám is. Nem azért mert prűd vagyok, vagy mert alapvetően ne lennék benne szexuális témák kibeszélésébe, hanem mert nem ez tesz ki engem, ne ennek mentén akarjon már valaki megismerni könyörgöm. :D Persze ha később felmerül, akkor készséggel elmondok akármit, hiszen az őszinte kommunikáció és nyitottság, különösen a szexben szerintem mindennél fontosabb, de én ha ismerkedek valakivel akkor az sem érdekel mekkora a farka, ahogy az sem görbe-e, vagy épp hogy szőrös-e. Mondom ezt úgy, hogy én is a szőrösség híve vagyok, nem szeretem a csupasz csigákat. De ha mondjuk elmegyek egy buliba, koncertre, kocsmába stb és valakivel szóba elegyedem akkor 1000 másik dolog érdekel a testszőrén kívül, és merem remélni, hogy őt is. Ezen az oldalon pedig ismertem már meg sok embert, volt innen randim is, de egyikük se a szőröm vagy annak hiánya miatt akart megismerni.
ma 12:24
12/12 anonim válasza:
Minden szavaddal egyetértek. Ettől még az én mondásom is érvényes, nem üti egymást a kettőnk álláspontja.
10
ma 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!