Van itt olyan lány, aki ismerkedne,beszèlgetne velem ?
Figyelt kérdés
jan. 10. 17:24
1/8 anonim válasza:
Rossz kategória
jan. 10. 17:28
2/8 anonim válasza:
Ja, rossz kategoriaba vagy 1-es, ez nem a kötekedes kategoria.
jan. 10. 19:32
3/8 anonim válasza:
Itt kötelesség ismerkedni lányokkal. Ha meg azok nincsenek, akkor nekem végül is jó bárki. Na akkor m itt a helyzet?
jan. 10. 19:39
4/8 anonim válasza:
Egészítsd ki a bemutatkozásodat a koroddal - illetve néhány mondatot írhatsz a személyiségedről is!
Sok sikert kívánok!
jan. 10. 22:01
5/8 anonim válasza:
Melyik alomból jössz?
jan. 11. 14:16
6/8 anonim válasza:
Ja. Ennyi információ alapján már mindenki ismerkedne veled, hisz mindenki tudja, hogy milyen vagy. Tulajdonképpen senki másra nem is vártak egész életükben, csak hogy megismerjenek téged még ha semmit nem is tudnak rólad.
jan. 15. 07:46
7/8 anonim válasza:
A kérdező ezt írta nekem kéretlenül privátban:
"Ne írkálj ide hülyesègeket ha unatkozol, èn sem írok neked.Ha nem tetszik amit kiírtam nem kell elolvasni meg írkálni, mert nem vagyok kíváncsi a szarságaidra."
Máris körvonalazódik, hogy milyen ember. Amúgy elgondolkodom azon, ha ilyen szöveg érkezik tőle akkor, ha "nem ir nekem", akkor milyenek érkeznének az esetleges párjának szakítás után. Brazil vagy mexikói szappanopera születhetne belőle, azt hiszem.
jan. 16. 12:20
8/8 anonim válasza:
Most akkor kivel beszélgetnél egy tinivel vagy a dédimamájával,igaz az utóbbi nem lány de egyedülálló érett nő!? Mert itt nem tudják ,hogy ált.iskolás vagy e,vagy nyugdíjas!😅
jan. 17. 01:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!