Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Gyáva dolog lenne megszakítani...

Gyáva dolog lenne megszakítani úgy a kapcsolatot akivel hónapokig leveleztem, hogy szó nélkül eltűnök?

Figyelt kérdés

Úgy érzem sok akadályozó tényező van ami miatt nem működne ez a kapcsolat, viszont nem akarok fájdalmat se okozni a másiknak.

Tartok attól is, hogy megbánom és rossz döntést hozok.

2022. szept. 10. 11:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim válasza:
Ha ilyenekben gondolkodsz érted nem lesz kár. Nyugodtan szívódj fel, válj kámforrá. Csak ne gyere elő félévenként...
2022. szept. 10. 11:49
 2/71 anonim válasza:
Nagy parasztság, de mindenki ezt csinálja, szóval mindegy...
2022. szept. 10. 11:51
 3/71 anonim válasza:

1# ne a kérdezőre vetítsd ki a keservedet.

Kérdező!Ha így érzed, tégy úgy ahogy jónak látod!

2022. szept. 10. 11:52
 4/71 anonim válasza:

Ezt csinálja a döntő többség, semmi gondod nem lesz.Nincs annyi ujj a két kezemen,amennyien már velem ezt csinálták.

Mondjuk én régimódi vagyok és paraszt gyávaságnak tartom, kábé annyire, mint az sms-ben szakítást.

2022. szept. 10. 11:56
 5/71 A kérdező kommentje:
Nekem ez így könnyebb lenne, nem kéne magyarázkodnom. Csak csendben eltűnnék.
2022. szept. 10. 12:06
 6/71 anonim válasza:
3: De, pontosan rá kell, mert én meg így látom jónak. Vagy ez csak a kérdezőt illeti meg? Tudod ha az adott illetőt etiltják, vagy kámforrá válik a beszélgetőpartner utána az érintett már nem fogja tudni “számonkérni” vagy megmondani róla a véleményét a gerinctelen szokásaival kapcsolatban. Ennek pont itt és pont most van itt a helye. És a kérdező is pont egy ilyen ember, és pont egy ilyen “keservet” kíván megalkotni, mert neki így kényemesebb, és mert olyan “jó ember”. Még annyit sem tud megzenninhogy normálisan lezárjon egy több hónapos beszélgetést. (Rámcáfolhatsz nyugodtan, nem lesz sértődés belőle.) Persze ezt sem kell a végtelenségig húzni, csak egy normális keretet adni az egésznek ha még is így döntesz. Persze az időpocsékolás lenne... (3 perc) Szemben azzal az illetővel akire ezt az egészet átnyomod és akár fél évig! vagy évekig!!! kattog rajta...
2022. szept. 10. 12:14
 7/71 anonim válasza:
De hitegetted a szerencsétlent? Vagy csak simán dumáltatok?
2022. szept. 10. 12:14
 8/71 A kérdező kommentje:
Részben igen, de mint mondtam vannak más dolgok ami miatt erre a döntésre jutottam.
2022. szept. 10. 12:22
 9/71 anonim válasza:

Tégy úgy ahogy jó és helyes. Ne úgy ahogy jónak látod vagy könnyebb...

Az a szerencsétlen is megérdemli.

2022. szept. 10. 12:28
 10/71 anonim válasza:

Ha nem akarsz magyarázkodni, akkor legalább annyit írj már neki, hogy te nem látod a jövőjét a kapcsolatnak és tovább lépsz. Utána tűnj el.

Mondjuk ez sem túl korrekt megoldás, de legalább a másik tudja, hogy vége, nem vár a csodára.

2022. szept. 10. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!