Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?
Amit rólam tudni kell:
28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.
Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.
Szeretem az állatokat, a természetet.
Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.
Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.
Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.
Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.
Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .
Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.
Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.
Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.
Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.
A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.
Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.
Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.
Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.
Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .
Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.
Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.
Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.
De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.
Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.
Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.
Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.
Nem írtál magadról rossz tulajdonságot, csak csupa jót egy oldalon keresztül.
Ez két dologra utal.
1. Nem ismered magad eléggé.
2. Nem akarod nekünk elárulni, szóval van mit titkolni.
Nincs hibátlan ember. Az önismeretet nem lehet kimaxolni.
A lelkünk egy feneketlen óceán és mindig lehet még lejjebbi szinteket megismerni. Még mélyebbre indulni a vízben, ahol egyre nagyobb rajtunk a nyomás és egyre inkább többet tudunk meg arról, hogy milyen apró rezdülések okozzák a felszíni hullámokat.
Egy jó lélek búvár ezt tudja. Te úgy csinálsz, mintha tökéletes lennél, ami ugye nyilván nem igaz, mert ilyen nincs.
Ez sekélyességre utal. Nem ismered önmagad és a vágyaid túlságosan.
Hiába ha kifelé ezt mutatod, talán még magadnak is elhiszed, de nincs hibátlan ember.
Nem írtál hibákat/gyengeségeket.
Én is szinte teljesen ilyen vagyok nôben, bár a munkahelyemen és a barátaimmal elég extrovertált vagyok. Biztos vannak még ilyen nôk, akik szimpatikusnak találják a leírtakat. Nyílván egy teljes véleményt csak az után alakíthat ki az ember miután megis eri a másikat. Az emberek többsége mindig találni fog olyasmi amibe beleköthet legyen az magabiztosság, bizonytalanság, külsô, belsô tulajdonság és hangout is adnak neki ezt sosem fogom megérteni hogy ha nem a konkrét kérdésre adnak választ miért kell támadni. Ez miben nyùjt örömöt. Szerintem nincs baj azzal ha az ember a pozitív tulajdonságait hangsùlyozza illetve ha tudja, hogy mik a negatívabb tulajdonságai azokon fejleszteni pròbál. Nyílván senki sem tökéletes de a hiányosságai sùlykolása helyett a pozitívumok erôsítése sokkal fontosabb és kiegyensùlyozottabb. Nekem is sok hibám van, de nagyon jò embernek, barátnak, társnak tartom magam. Léteznek még olyan emberek akiknek tùlnyomò részben pozitív tulajdonságaik vannak csak ritka.
Èn örülnék egy hasonlò tulajdonságù embernek, de én külföldön élek :D
Legyen egy támogatò üzenet is, sok sikert a keresésben:)
27N
Köszönöm szépen a kedves szavaidat.
Örülök hogy vannak még hozzàd hasonló lànyok a földön.
Remélem te is megtalálod azt a férfit akire vàgysz :)
Hiába szépíted, lényegében leirtad magad egy tökéletes embernek. De mint írták többen, ilyen nincs. Amit hibának hoztál fel hááát.. Az szinte semmi. A nagyobb baj, hogy ezt mindet el is hiszed mint látszik a kommentjeidből. Mint írod, kevés olyan férfi van mint te..
Mármint aki saját magát rózsaszín szemüvegen keresztül látja? Az lehet.. Kevés van.
Annyira tökéletes vagy akkor miért nincs nőd? Valahol sántít a dolog, nem? Senki nem látja ezt csak te? Az exed miért vált meg tőled, hogy viseli? Hisz ilyet nem talál másikat. Szóval hidd el, nem bántani akarlak de azért nem mindenki úgy lát téged ahogyan te magadat. Ez a te illúziód. Attól persze nem vagy rossz ember csak hát annyira tökéletes sem mint hiszed. Pont mint én sem meg senki más sem.
Minden kérdésedre megvan az okom és a megfelelő vàlaszom, de nem fogom az egész életemet gyakorin leírni ismeretleneknek .
Aki kíváncsi milyen ember vagyok és szeretne választ kapni a kérdéseire, privátban szívesen àllok rendelkezésére .
Szép estét mindenkinek :)
Hát kérdező, új notebookot kellett vennem, mert az előző zárlatos lett a nyáltól. Az kifelejtetted a tökéletességed ecseteléséből, hogy mennyire nagyszerű vagy az ágyban, a férfiasságod mérete is maga a tökély. Egyedül megmentettél egy partra sodródott bálnát, és gyűjtést szerveztél az Etióp árvák számára. Ugyancsak nem említetted a négy diplomádat, az anyanyelvi szinten beszélt 9 nyelvet sem. Oké, tudjuk hogy szerény vagy, de hát ezek is fontosak, tudod...
A szerénységedre utal az is, hogy a remek egzisztenciádra sem tettél utalást, nem hogy valaki emiatt legyen szerelmes beléd. Ugyancsak megemlíthetted volna a kék vérvonaladat, az arisztokrata felmenőidet. Ne légy szerény kérlek!
Volt egy-két dolog a hozzászólásodban amire ráhibáztál de nem emeltem ki a leírásomban mert úgy gondoltam nem azok a fontosak :D
Mint már mondtam nem tudok azzal mit kezdeni hogy ebben a romlott és keserű világban ha valami túl szép hogy igaz legyen az valójában sose olyan szép.
De tegyük fel ha mondjuk van 1 millióból egy ilyen eset hogy talán mégis olyan szép akkor mi a helyzet?
Akkor is automatikusan könyveljük el annak hogy áá ez is csak átverés?
Mert ilyen hozzáállással minden lehetőségtől megfosztja magát az ember ami esetleg az ölébe hullik.
Tételezzük fel igaz amit írok magamról, és mondjuk minden lány aki olvassa azt fogja gondolni amit te is és sok más kommentelő írt hogy valójában nem ilyen vagyok , akkor szerinted én hogyan ismerkedjek másokkal?
Ha te lennél az én helyemben és ilyen tulajdonságokkal rendelkeznél, te mit tennél?
Ha mindenki hazugnak gondolna és hogy biztos át akarod verni, vagy hogy meleg vagy és társai?
Én sajnálom hogy a legtöbb lánynak nagyon sok csalódás volt az életében mert rengeteg férfi vallotta ugyanezeket mint amit én leírtam magamról , de én nem vagyok olyan mint ők.
Így én elveszek a rengeteg álságos ember között, holott én nem vagyok az, mégis egy kalap alá vesznek velük.
Hiába ábrándoznak hasonló férfiról a nők mint én, mert már rengeteg helyről halottam ezt,de ha a múltbeli csalódásaik fogják őket befolyásolni soha nem fogják megismerni a hercegüket akiről álmodoztak.
Esélyt kell adni mindenkinek aki olyan férfinek és nőnek látszik akire vágyunk, de közben figyelni kell a jeleket amik arra engednek következtetni hogy tényleg ő az igazi akire vártam.
Én szoktam javasolni a lányoknak hogy ha azt akarják hogy olyan férfit ismerjenek meg aki igazán értékeli őket és nem csak megfektetni akarja , hogy várjanak az első együttléttel 2 de inkább több hónapot , ismerjék meg a férfit jobban és akkor nagyobb az esélye hogy komoly kapcsolat fog kialakulni belőle.
Tudom hogy ez az oldal nem hiteles mert rengeteg rosszindulatú és hazug, beképzelt ember ír össze vissza mindent rajta, de azért van még pár normális ember is szerintem, ahogy a való életben is.
Nem szabad elveszíteni az emberekbe vetett hitet mert abból semmi jó nem származik.
Adni kell esélyt mindenkinek hogy bebizonyítsa ki is ő valójában mert ha nem adunk akkor lehet életünk párját utasítjuk el, akivel talán a sírig boldogok lehettünk volna.
Mert az élet biztosítja a lehetőséget a boldogságra, és rajtunk áll hogy élünk e vele vagy sem, mert ha nem , kicsi a valószínűsége hogy kapunk második esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!