Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ti szívesen megismerked...

Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.

Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.

Szeretem az állatokat, a természetet.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.

Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.

Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.

Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .

Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.

Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.

Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.

Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.

A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.

Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.

Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.

Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.

Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .

Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.

Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.

Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.

De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.

Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.

Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.

Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.

2021. jún. 5. 19:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/233 A kérdező kommentje:

Írtam hibát, de azt gondolsz amit szeretnél.

Minden egyes szó amit leírtam igaz.

2021. jún. 25. 20:31
 92/233 anonim válasza:

Az a helyzet, hogy amikor a nők férfit választanak, nem úgy döntenek, mint mobiltelefon vásárlásakor. Nem egy két lábon járó feature-listába szeretnek bele, hanem egy hús-vér emberbe. Egy emberbe, akinek ugyanúgy vannak hibái, mint nekik, akinek vannak érzései, problémái, és akivel lélekben azonosulni tudnak.

A legjobban pedig azt utálják, ha valakinek óriási egója van, akkora, aminek a vakító ragyogása mellett a saját kis gyertyafényüket elveszni érzik. Sok nőt ismertem meg személyesen vagy virtuálisan, akiknek korábban egoista vagy nárcisztikus társuk volt, és pokollá tette az életüket, míg végül el nem menekültek előle. Egy olyan férfiben, aki állandóan magát fényezi, azt érzik, hogy beteges egó-túltengése van, és ez gyakran különféle takargatott hibáknak, hiányosságoknak a kompenzációja.

Gyanút kelt pl. a #46 -os hozzászólásod, ahol 15 mondatot írtál, amiből 8 kezdődik az "Én" szóval. Ebből azt gondolná az ember, egész nap a tükör előtt állsz, és magadban gyönyörködsz, esetleg néha meg is jegyzed félhangosan, mennyire nem érdemel meg téged egy nő sem, ilyen kinézettel és ilyen természettel túl jó vagy bárkinek.

Szóval szerintem ha egy álláshirdetésre jelentkezel mindenesnek egy gazdag, idős hölgy udvarába, jó lehet ez a bemutatkozás, de valódi nőket azzal sem tudnál gyorsabban menekülésre késztetni, ha eléjük szökkenve, meztelenül széttárnád a kabátodat egy sötét parkban.

2021. jún. 25. 21:52
 93/233 anonim válasza:
szerintem a külsővel lesz a gond ;)
2021. jún. 25. 21:59
 94/233 A kérdező kommentje:

Örülök neki hogy mindenki elemezni próbálja a leírtakat, de nagyon messze áll a valóságtól amit képzeltek.

Nem szeretek magamról beszélni, de ezt már leírtam.

Ez csak egy próba volt, mert ha nem írok semmit magamról az a baj, hogy jajj miért nem írom mit szeretek csinálni, meg egyebek, ha meg túl sokat akkor egoista vagyok.

Döntsétek már el mit akartok.

Nem fogom bizonygatni hogy ki vagyok, mert már sokadjára írom le ugyanazt.

Ha valaki nem akar megismerni ezek alapján akkor valószínű nem őt keresem.

Én olyan lányra vágyom akitől azt kapom vissza amit adok, csak mint észrevetted elég magasan van a mérce belsőleg, mert példának okáért hány nő lenne képes arra hogy soha nem hazudna nekem semmiben?

Én csak egy lányt szeretnék aki olyan mint én, hogy boldogan élhessünk ketten, és ne megint én húzzam a rövidebbet és szenvedjek azért mert senki nem akar igazán értékelni.

2021. jún. 25. 22:12
 95/233 anonim válasza:

Lehet,hogy nem jól látom, de nekem is egy ilyen túlzásbavitt ófiús önfényezésnek tűnik a bemutatkozásod.

Kihagytad egyébként a felsorolásból, hogy házias is vagy (mosol, főzöl, takarítasz:)

Úgy látom, hogy nagyon erős megfelelési kényszered van. Talán ez látszik ratad, olyan benyomástkelt, mintha mindeáron szükséged lenne bárkire. Önmeghatározásna ennél jóval kevesebb is elég, jó ember vagyok, és ennyi. Erre a "kedves is vagyok meg érzelmes is, de ugyanakkornem egy papucs...stb" semmi szükség.

2021. jún. 26. 00:27
 96/233 anonim válasza:
te ugyanaz az "odaköltöznél e hozzám a családi házamba és kapsz autót is" kérdéses arc vagy :D :D:
2021. jún. 26. 01:16
 97/233 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon mindegy mit írok magamról, valamibe úgyis belekötnek és nem engedik el .

Elnézést kérek hogy ha a leírásom nagyképűnek és beképzeltnek tűnt de nem ez volt a szándékom

A személyiségem is nagyon távol áll az ilyen típusú megnyilvánulástól.

Ha a rengeteg komment után se látszik senkinek hogy talán mégis olyan ember vagyok mint amit leírtam, akkor nem tudok mit kezdeni ezzel sajnos.

Szerintem nem kellene előítéletesnek lenni és feltételezésekbe bocsátkozni mert az nem bizonyosság, csak ahogy írtátok annak tűnik, vagyis hit.

A pirit is úgy néz ki mint az arany, de mégsem az.

Ha valaki biztosra akar menni hogy az adott illető olyan rossz természetű mint ahogy látja, akkor meg kell ismerni és nem sztereotípiák alapján megítélni őt.

Azt szeretném kérni tőletek hogy ne bántsatok embereket csak azért mert azt hiszitek rossz ember, közben pedig nem biztos.

Szép napot kívánok mindenkinek :)

2021. jún. 26. 08:17
 98/233 anonim válasza:

Férfiként mondom, nekem soha nem vezetett sikerre ha ennyit dicsértem magamat.

Petőfi mondta:

Ha férfi vagy, légy férfi,

S ne szád hirdesse ezt,

Minden Demosthenesnél

Szebben beszél a tett.

2021. júl. 18. 08:27
 99/233 A kérdező kommentje:

Nem szoktam dicsérni magamat, de alapvetően nincs sok jelentősége mit írok magamról mert egyik módszer se vált be.

Nem igazán értem miért nem szeretne még csak barátilag sem megismerni senki.

Az egyik barátom azt mondta hogy túl kedves vagyok és ez taszító az embereknek.

Számomra furcsa és érthetetlen egyre jobban ez a világ, hogy amilyen az én személyiségem az az ellenszenves és aki pedig bunkó, lekezelő na az a szimpatikus.

2021. júl. 18. 08:34
 100/233 Laylah válasza:

Szia, bár én sokszorosan kívül állok az érdeklődési körödön, gondoltam, megosztom veled, mikre gondoltam, miközben olvastalak. Hátha találsz benne valami hasznosat. :)

"28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat."

Oké, semmi extra.

"Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt."

Ez már érdekesebb. Én sem vagyok társasági és szívesen vagyok a párommal nyilván, de nem akarnék választani a kettő közül, ha mód van rá.

"Szeretem az állatokat, a természetet."

Semmi extra.

"Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni."

Az emberek java részének ezek unalmas hobbik. Én meg csak szimplán nagyon lusta vagyok, néha szeretek kirándulni egy-egy szép helyen, de nem akarnék sok-sok kilométereket battyogni, akármennyire szeretem az erdőket, hegyeket. Filmezni mondjuk pont nem szeretek, sajnálom rá az időt, színházba szívesen mennék, de nem nagyon van rá lehetőségem. Olvasni meg "binge" módon szoktam: ritkábban, de akkor 1-2-3 könyvet egymás után.

"Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem."

Alkalom mindig van. :) Én is ritkán iszom és keveset, ellenben cigizek, bár azt is keveset, napi 2-4 szál.

"Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg."

Az egy dolog, hogy oda tudsz rá figyelni, de melyik a sajátod? Mind az öt nem lehet egyszerre.

"Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok."

Ez normális.

"Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is."

Sok pasinál ez is alap, bár sajnos én még nem kerültem össze ilyennel.

"Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is."

Azt is meg lehet unni. Néha a kevesebb több. Gondolok ez alatt arra, hogy ha minden nap vagy napi többször hallja az ember ugyanazt, egy idő után elveszíti a jelentőségét.

"Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket."

Mint a legtöbb normális ember.

"Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot."

Ízlések és pofonok, na meg a preferenciák. Attól, hogy nekik jó voltál, nincs rá garancia, hogy másnak is jó leszel.

"Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is."

Mindent adsz és mindent kérsz. Valahol jogos, viszont a gyakorlatban szinte teljesíthetetlen.

"A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok"

Nálam ezek alap dolgok, elvárások, nem erények.

"Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal."

Azért az nem biztos, hogy mindent, szó szerint mindent tudni akarnék a páromról. Vannak dolgok, amikről egyszerűen nem beszélnek az emberek.

"Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom."

Meg lehet, de aki meg is akarja, mondjuk gyakrabban mint évi egy alkalom, az ne legyen velem, ha ennyire nem bízik bennem.

"Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle."

Ez mondjuk dicséretes.

"Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció."

Egyetértek.

"Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is."

Ez is jó dolog.

"Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom."

Ez eléggé "simp" szagú. Talán azért, mert én magam nem szeretek vásárolni járni.

"Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit."

Ez nem mond sok mindent. Lehet kimutatni az érzelmeket szavakkal és tettekkel, mondjuk "szeretlek", szál virág, ölelés, saját készítésű vacsi, meg lehet ezt túlzásba is vinni, mint pl. elsírod magad, ha ránézel, mert mennyire szereted, meg megalázkodsz előtte vagy mások előtt miatta, stb. Nem tudjuk meg, ezen a skálán hol helyezkedsz el, és egy normális embernél alap dolog, hogy ki tudja mutatni az érzelmeit.

"De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni."

Nem baj a határozottság, de nagyon utálom, ha meg akarják mondani nekem, mit csináljak.

"Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal."

Most akkor határozott és irányító vagy, vagy megbeszélős, közösen döntős?

"Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket."

Én sem.

Összességében nekem sok vagy, olyan, aki mellett nem lenne egy szabad lélegzetvételnyi időm, saját terem, szabadságom, mert mindig és mindenhol velem akarnál lenni, és ez az agyamra menne.

2021. nov. 12. 15:36
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!