Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ti szívesen megismerked...

Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.

Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.

Szeretem az állatokat, a természetet.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.

Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.

Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.

Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .

Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.

Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.

Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.

Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.

A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.

Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.

Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.

Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.

Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .

Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.

Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.

Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.

De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.

Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.

Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.

Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.

2021. jún. 5. 19:30
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/233 A kérdező kommentje:

Sajnos nem .

Lassan azt érzem mintha egy levelet szeretnék megtalàlni az Amazonasi őserdőben .

Kicsit reménytelennek tűnik a helyzetem,de azért nem adom fel :)

2022. ápr. 12. 05:06
 132/233 anonim válasza:

B+, téged nem Krisztusnak hívnak? Ja nem, mert Ő szeretett volna saját gyereket, csak nem talált hozzá partnert.

Mire mész azzal, hogy minden szeretetnyelven beszélsz. Az ajándékozás, mint szeretetnyelv, a legkártékonyabb ami létezhet a világon, mert teleszemeteli a bolygónkat.

Legalább ilyen terjedelemben gyűjtsd össze a negatív tulajdonságaidat is ahhoz, hogy valódi önismeretet szerezz magadról. Ha semmi negatívat sem találsz magadról, akkor tényleg Te vagy Krisztus.

Több sikered lenne a nőknél, ha férfiállatként viselkednél, telis-tele hibákkal, mint így, tökéletes emberként.

(Hol van az leírva, hogy mindenkinek meg kell találnia a tökéletes partnert az életében?)

2022. ápr. 12. 08:34
 133/233 anonim válasza:
132-es egyébként az emberek nem szeretik a tökéletest. Ezt már több tanulmány kimutatta.
2022. ápr. 12. 08:41
 134/233 anonim válasza:
Arról már nem is beszélve, hogy olyan nem is létezik. (Ja, de, a lölő a tökéletes férfi, Andika le is írta. Megelőz mindenkit.)
2022. ápr. 12. 09:16
 135/233 anonim válasza:
131: Soha ne add fel. Lehet hogy 57 évesen találod majd meg azt a nőt, aki azzal a szeretettel és gyöngédséggel masszírozza meg a fütyülődet, amire vágysz. Addig pedig hadd masszírozza a mieinket :)
2022. ápr. 12. 09:18
 136/233 anonim válasza:
134-es figyelj csak tud valamit lölö, ha egy magához képest mérföldekkel jobb nőt kezelget xd Amúgy igen, tökéletes nem létezik és nagyon idegesítő, ha valaki annak képzeli magát. Akár férfi akár nő.
2022. ápr. 12. 09:20
 137/233 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tökéletes, vannak hibáim,de dolgozok rajtuk hogy még jobb ember lehessek.

Màr leírtam hogy nem arra vàgyom hogy valakivel dughassak,mert arra csak a megfelelő nővel vagyok képes.

Szàmomra fontosabb hogy a pàromat boldoggà tegyem ,mint hogy nekem jó legyen .

Én csak ezt tudom nyújtani amit leírtam,ha ez esetleg nem felel meg valakinek ,nagyon sajnálom,de sokáig csinàltam azt amit mások akartak.

Most már szeretném úgy élni az életem ahogy nekem jó,és ha ez azzal jár hogy lehet soha nem találom meg a másik felem,akkor így jártam.

2022. ápr. 12. 09:44
 138/233 anonim válasza:

136-ra. Eleve honnan jön az emberek ilyenfajta méregetése, hogy ez ilyen jó nő, meg olyan. Kinek mi, nem? Én az Andika féle mű picsáktól sugárban okádok. Illegeti-billegeti magát, mint ha luk se lenne a seggén. Mocskosul káros, hogy a hazug média az ilyen kurvákat teszi a nép elé követendő mintáknak.

Andika egy elvált hírolvasó picsa, aki megtalàlta élete legújabb nagy szerelmét egy pénzeszsák oligarcha személyében. Micsoda hiteles élet is az övéké, aztamindenit. Mindenkinek minimum így kellene élni és akkor beköszöntene a Földön az örök bódogság.

Kérdezőnek: fejlesztheted magad kedvedre, de ez még egyáltalán nem garancia a boldogságra.

Valami nárcisztikus picsa már alig várja, hogy boldoggá tehesd.

Szerintem egy közel harmonikus kapcsolattal többre mennél, csak gyerek nélküli nővel elérni ezt, igen munkás feladat tud lenni.

2022. ápr. 12. 10:27
 139/233 anonim válasza:

Irj cica fiu ;)

Janos Budapestrol 56/f

2022. ápr. 21. 06:48
 140/233 anonim válasza:

Nő vagyok 27 éves. Nem ismerkednék meg egy ilyen férfivel.

Aki kell:

Minimum 190 magas

Kockás has

Audis, BMW-s terepjárós

Tehermentes lakás ( 4 szobás ) a II. vagy a XII. kerületben

Havi nettó 3 milliós bevétel.

Balatoni nyaraló.

Ezekkel rendelkezel kérdező? Mert az hogy bókolsz meg 185 centi vagy az kevés.

Ja és minimum 22 centis legyél , tudod ott lent.

2022. ápr. 21. 11:45
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!