Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ti szívesen megismerked...

Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.

Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.

Szeretem az állatokat, a természetet.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.

Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.

Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.

Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .

Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.

Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.

Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.

Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.

A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.

Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.

Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.

Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.

Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .

Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.

Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.

Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.

De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.

Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.

Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.

Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.

2021. jún. 5. 19:30
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/233 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, köszönöm, de nincs ezzel baj, biztos nagyon boldog életed lesz a gyerekeiddel :)
2022. máj. 14. 18:54
 152/233 anonim válasza:

Kérdező, úgy látom, a legjobb helyre jöttél, ha azt akartad, hogy a sok unatkozó hülyegyerek belédkössön. 😄 Ezt én komolyan nem értem, van egy normálisan megírt kérdés, erre a sok idióta nekiesik a kérdezőnek, mintha valami sértőt vagy rosszat írt volna. De ez nem csak itt megy, hanem kb. minden harmadik kérdésnél.

Egyébként azt sem értem, hogy ha ennyi pozitív tulajdonságod van, akkor miért itt keresel megerősítést? Arra ez az oldal teljesen alkalmatlan, vagy ha ismerkedési szándékkal írtad ki, nos, az a helyzet, hogy arra is. Szerintem ne megerősítést keress, inkább ismerkedj, akár élőben, akár online és még ha 10-ből 9 nőnél kizáró ok is az, hogy nem akarsz gyereket, annál az 1-nél ezekkel a tulajdonságoknál tuti befutó vagy.

2022. máj. 20. 10:56
 153/233 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy próbálkoztam màr mindenhol de azt a nőt akire vàgyom ,sajnos nem talàltam meg.

Sok nő van olyan aki őszinte ,vannak néhànyan akik nem szeretnének gyereket,vagy jó pàr aki kedves aranyos stb.

Külön külön ezek a tulajdonságok sok nőben megvannak ,de olyannal még csak nem is találkoztam akiben az összes meglenne mint ahogy bennem is.

A legkritikusabb pont a gyerek kérdés,mert ha azt elvetném,sokkal könnyebb lenne ,de sajnos ez a lehetőség nem adott.

Szóval tudom hogy nincs egyszerű dolgom de egyszer csak sikerül valami csoda folytàn :)

2022. máj. 20. 11:04
 154/233 anonim válasza:
Szia! Írásod alapján szimpatikus,intelligens embernek tűnsz, megkérdezhetem mi a horoszkópod? Én 18 lány vagyok kicsit van korkülönbség, ha neked megfelel akkor én benne vagyok.
2022. máj. 22. 20:08
 155/233 anonim válasza:

No, a 154-essel alakul valami? Most találtam a kérdésre, végigfutottam a kommentek többségén is.

Srác, tudod, a legtöbb meg nem értett embertársunk úgy érzi, hogy ő mindent jól csinál, mindenben jól dönt, mindent jól lát, megértő és törődő. Mindig másban van a hiba. Ilyenkor kell magunkba nézni. Lehet, hogy túl sok vagyok (ilyen ömlengés utan ez gyanús), lehet, hogy nárcisztikus és egy picit szociopata.

2022. máj. 29. 09:16
 156/233 anonim válasza:

És milyen netes oldalakon ismerkedsz kérdező?

És hogy megy?

Tapasztalatok eddig?

Sok randid volt?

2022. máj. 29. 09:53
 157/233 A kérdező kommentje:

155#:Nem alakul semmi mert általában csak szórakoznak velem, vagy nem is válaszolnak ha írok nekik.

Minden ember másként tekint rám, nem mindenkinek vagyok szimpatikus.

Sokan írták ide is a kérdésemhez hogy csak leírtam a tökéletes férfit a nők számára, de már levelezéseknél is megkaptam hogy én vagyok az álompasi,fehér holló stb.

Nem vagyok tökéletes, nem is leszek, hisz mindenkinek más a jó és fontos.

Én úgy gondolom talán azért tudok megfelelő társ lenni mert én figyelek a páromra, fontos nekem mit szeretne, próbálom boldoggá tenni minden lehetséges módon.

Sokaknak ömlengésnek tűnik amit itt írtam magamról, de ahogy már sok esetben kifejtettem, ez csak egy próba volt, hátha így felkeltem valaki érdeklődését, mert ha csak általánosságokat írok, az a mai világban a kutyát sem érdekli.

Bárki számára átlagos emberke tűnök első ránézésre, nincs bennem semmi különleges.

Az én különlegességem úgy érzem hogy a személyiségemben rejlik , amit ugye csak akkor ismerhet meg valaki ha nem sorol engem is a tucat férfiak közé.

Számomra inkább az a legfőbb probléma hogy még nem találkoztam olyan nővel akire én vágynék és ez szomorú, pedig lassan másfél éve próbálkozom.

Tudom hogy magasak az elvárásaim, nem a klasszikus értelemben, és pont ez a baj, mert csinos nő rengeteg van, de aki belülről igazán tiszta és szép, na az kevés, és ugye nekem a kettő kellene egyben, szóval néha úgy érzem csak a csoda segíthet.

De nem adom fel és nem is fogom soha, és ha esetleg úgy alakul hogy mégis egyedül maradok, akkor elfogadom azt is, de szerintem nem nincs értelme lejjebb adnom, mert régebben megpróbáltam és ugyanúgy zátonyra futott a kapcsolat, hiába adtam fel már szinte mindent ami én voltam :)

2022. máj. 29. 09:53
 158/233 A kérdező kommentje:

156#:Már mindennel próbálkoztam a Netes saját honlaptól kezdve az újsághirdetésig.

Fenn vagyok rengeteg társkeresőn, itt is próbálok ismerkedni, szóval kb minden követ megmozgatok , de nem volt még randim mert nem találtam megfelelő jelöltet eddig akivel úgy érzem illenénk egymáshoz.

Legutóbb és volt egy lány akit itt ismertem meg, ő se volt pont az akit én keresnék de úgy voltam vele adok egy esélyt neki, pár apróságon ne múljék, de róla is kiderül hogy nem őt kerestem , mert amikor beszéltük hogy aznap akkor mikor találkozzunk, aztán nem írt többé pedig előtte ő lelkesedett és keresett, hívogatott messengeren, stb.

Szóval ilyenek az emberek, pedig én nem szoktam bántani senkit, ha valakinek esetleg nem vagyok szimpatikus, nem kurvázom le vagy olvasok be neki mert nincs miért, csak sok szerencsét kívánok és megköszönöm hogy visszaírt, ennyi.

Tapasztalatom annyi van hogy azt látom zárkózottak az emberek, főleg a nők, nehezen bíznak, illetve minden férfit egy kalap alá vesznek ,mert túl sokat csalódtak, így már úgy indítanak nálam is hogy én is biztos olyan vagyok mint a többi.

Ha olvastad a kommentjeimet itt, láthatod hogy ott is pontosan ez köszön vissza, én is csak dugni akarok, vagy nem is vagyok kedves, csak hazudok, nem is ilyen vagyok.

Szóval így én már hátrányból indulok, és olyan fárasztó már bizonygatni hogy de én más vagyok, azt se hiszik el.

Nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, mert ez nem tőlem függ.

Én mindenkinek megadom azt esélyt hogy megismerhessen , de a legtöbben nem méltatnak válaszra sem, pontosan ezekből kifolyólag :)

2022. máj. 29. 10:06
 159/233 anonim válasza:
Pedig a saját netes honlap nagy sikert szokott aratni.
2022. máj. 29. 12:57
 160/233 anonim válasza:
Az újsághirdetés is jó irány, barátnőm pl. kizárólag a Kisalföld hasábjain ismerkedik. Ne add fel, ez a jövő!
2022. máj. 29. 13:02
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!