Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek léteznek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek léteznek olyan fiatal lányok, akik szívesen megismerkednének egy csúnya fiúval, akárcsak haverság szintjén is?

Figyelt kérdés
Mert én ilye lányokat nem találok, mindegyik eltaszít magától, amikor csak haverkodni szeretnék, még arra sem nyitottak, csak, mert ronda vagyok. Nem értem miért kell ennyire a külsőhöz kötni a haverkodást, barátságot is már a lányoknál. Azt vágom, hogy minden lány helyes-magas fiúval akar járni, de azért az durva, hogy már a barátságot is külső alapján döntik el.
2013. febr. 26. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

A haverkodást, barátságot abszolút nem kötik külsőhöz a lányok. Sokkal inkább személyiséghez, ami mint látható, neked eléggé félresikerült...

HÁNY ILYEN KÉRDÉST ÍRSZ MÉG KI?

2013. febr. 26. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál az fokozottan inkább a tini csajokra vonatkozik. Majd ő is egy-két pofáraesés után alakulni fognak fejben.
2013. febr. 26. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, vannak ilyen lányok, többnyire a csúnyák.

Mert a jobb csajok nyilván gondolják, hogy azért akartok csak "haverkodni" velük, mert...és egy jó csaj már csak büszkeségből se fog járni egy rossz pasival, elég szégyen lenne ez rá nézve is.

2013. febr. 26. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, vannak.
2013. febr. 26. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy léteznek.
2013. febr. 26. 16:36
 6/9 anonim válasza:
én is szoktam
2013. febr. 26. 17:07
 7/9 LeftBehind ***** válasza:
Hát gyerekek,mondjatok amit akartok,de ha valakinek a barátzóna az elérni kívánt cél,akkor valami gebasz van!
2013. febr. 26. 21:01
 8/9 A kérdező kommentje:

# 7/7

Van amikor egy fiú ráébred, hogy lejjebb kell adnia a mércét és örülnie annak is, ha egylány nem undordik tőle és hajlandó beszélgetni vele meg haverkodni. Én már annak is örülnék, ha lenne egy jó lány barátom, akit időnként megölelhetnék barátilag, ha más már úgysem történhet köztünk.

2013. febr. 26. 21:07
 9/9 LeftBehind ***** válasza:
Fiú és lány között nincs barátság,csak ha mindketten kapcsolatban élnek. Vagy azért mert még nincs szex vagy pedig azért mert már volt,de az egyik fél mindig többet fog majd akarni.
2013. febr. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!