Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem túl előnyös külsejű fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl előnyös külsejű fiú. Mi legyen? 14L

Figyelt kérdés

Összesen egy lány barátom van, tehát legtöbbször fiúkkal lógok, de "úgy" barátom még nem volt. Ma fenn voltunk egy haveromnál, és jött egy új srác is, akit eddig csak látásból ismertem. Filmet néztünk, xBox-oztunk, tehát minden ahogy szokott, én meg "az újjal" tök jól elvoltam, beszélgettünk, nevettünk, stb. "flörtöltünk", ha lehet ezt ennyi idősen így nevezni:)

Ami kisebb hiba a dologban, hogy ő nem olyan tipikusan helyes srác, kicsit pattanásos, farkasfoga van, alacsony, de nagyon jó fej, sokat nevet, udvarias.

A régi haverjaimnak ez persze feltűnt, néhányukból előtört a "féltő báty" (pl. "vegyél sálat, így látszik a melled", "ne sminkelj, öregít"), egyiküknek meg hirtelen feltűnt, hogy lány vagyok (hazakísért, előreengedett az ajtóban látványosabban, mint szokott, nem böfögött hangosan:D)

Egy ilyen szituációban mit tegyek? Tudom, hogy elég "First world problem", de nekem ez akkor is fura és nem tudom mit tegyek. A fő kérdés ugye, hogy a 'csúnya' fiú külsőleg nem tetszik, de belül annyira aranyos, hogy megszépíti:) Szóval szerintetek, vélemény a helyzetről?

Köszönöm előre is a válaszokat!:)

14L (a 'csúnya fiú' 16, a haverjaim 15-16 közöttiek"

2012. aug. 15. 01:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szerintem válassz (pár év múlva):

- Egy egészségesen csúnya, de okos és jófej srác.

- Egy modell testalkatú agyatlan tarparaszt.

2012. aug. 15. 01:33
 2/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Szerinted melyik a jobb választás? Ezzel ki is van pipálva a kérdésed. :)

2012. aug. 15. 01:34
 3/19 anonim ***** válasza:

First world problem.

Egyébként mivan , ha az arcán van 15 szem pattanás? Nem le van szarva kis magasról? Jófej a srác aztmondod, sok ilyet nem fogsz találni .

2012. aug. 15. 01:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A külső nem minden.. Szerintem ezzel válaszoltam :)
2012. aug. 15. 01:35
 5/19 anonim ***** válasza:

"Ami kisebb hiba a dologban, hogy ő nem olyan tipikusan helyes srác, kicsit pattanásos, farkasfoga van, alacsony"

Tehát akkor dögöljön meg?

2012. aug. 15. 01:46
 6/19 anonim ***** válasza:

Milyen kis okos vagy, kérdező.:)

A megoldás meg rettenetesen egyszerű: ha eléggé vonzódsz hozzá csúnyán is, akkor jöhet, ha meg nem, akkor nem volt elég a belső, ez van. Azt meg csak te tudhatod, hogy eléggé vonzódsz-e hozzá.

2012. aug. 15. 01:47
 7/19 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy nem tudom, elég-e. Most is például beszélek vele már vagy három órája a mindenről, mégse vagyok biztos semmiben.
2012. aug. 15. 01:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha az ember nem biztos benne, hogy eléggé vonzódik-e valakihez, akkor általában nem a válasz. Én legalábbis így szoktam eldönteni, amikor dilemmát jelent, hogy egy csaj eléggé bejön-e, vagy sem.
2012. aug. 15. 02:03
 9/19 anonim ***** válasza:
A pattanások elmúlnak, a farkasfog is könnyen orvosolható probléma, és ha 16, akkor tuti nőni fog még. De ha tényleg olyan aranyos meg kedves, hogy így megkedvelted már elsőre, akkor valószínű, hogy jobban jársz vele, mint valamelyik "tipikusan helyes" sráccal, aki belül nem olyan szép... :)
2012. aug. 15. 02:11
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem felejtős a srác, mivel nem vagy biztos a dologban. Szerintem te is tudod, hogy a küldő nem minden, ahogy azt előttem is írták. Szerintem várj még egy kicsit egy olyan fiúra, aki külsőre és belsőre is bejön neked. Lehet, hogy ő lesz a tökéletes. :) 14/f

Egyébként milyen játékot játszottatok XBOX-on? :D

2012. aug. 15. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!