Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú alacsony, vékony, tehát külsőre nem épp előnyös, ez az előnytelenségét mivel tudná felülmúlni, hogy kapjon esélyt az ismerkedésre?
Eletem nagy szerelme nalam kisebb volt, kifejezetten alacsony es vekony. En ilyennek lattam: sportos (mert szeret focizni), jo alaku, barcsak...
Evekig egö vaggyal szerelmes voltam bele, idealisnak lattam, inkabb magamat ereztem kövernek es nem megfelelö magassagunak. Sosem merült fel bennem, hogy vele valami baj lenne.
(Amugy: Regen volt.)
Tehat: ezekne ne tulajdonits jelentöseget, hanem a benned levö pozitivumokat hangsulyozd ki. Irhatnam, hogy legyen batrabb, vicces, jo fellepesü...stb, de ez is hülyeseg - inkabb legyen ÖNMAGAD, a pozitivumok kihangsulyozasaval.
helyesen:
*ezeknek NE tulajdonits jelentöseget, hanem a benned levö pozitivumokat hangsulyozd ki. Irhatnam, hogy legyel batrabb, vicces, jo fellepesü...stb, de ez is hülyeseg - inkabb legyel ÖNMAGAD
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!