Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alacsony lányoknak tényleg...

Alacsony lányoknak tényleg nem előnyös a hosszú haj?

Figyelt kérdés

Én egy 16 éves lány vagyok és csak 153 cm. Valószínű, már nem leszek magasabb. De szeretném megnöveszteni a hajam, így is már mellíg ér, de tovább szeretném, csak attól félek, hogy hosszú hajjal elég furcsán néznék ki a "magasságom" miatt.

Köszönöm a válaszokat :)

2010. jan. 7. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen nem túl előnyös a derékig érő haj. Én sem vagyok vmi magas, 162cm, de nekem is a fenékigérő nem állt valami jól. De egy hátközépig simán növeszd meg!
2010. jan. 7. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem jó. Szexis meg nőies. Barátnőmnek is vagy térdig ér és ha szétszedem eltakarja az egész fejem :D:D És nem is nagyon magas de rohadt jól néz ki :D
2010. jan. 7. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is alacsony vagyok és derékig ér a hajam, de mindenkinek nagyon tetszik, nem is hagyják hogy levágassam. Inkább csak akkor nem áll jól ha alacsony vagy és elég dagi is. Azoknak olyan... furcsa.
2010. jan. 7. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm is kicsi, és hosszú haja van.

Jól áll neki. El sem tudnám képzelni röviddel.

2010. jan. 7. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon alacsony vagyok és hosszú a hajam is. Szerintem nem néz ki hülyén sőt sok-sok alacsony 155 körüli barátnőm van hosszú hajjal, van akinek egyenes van akinek göndör, szőke barna stb. Szerintem mind ugyanolyan szép, mint magasabb társaik. Ugyanolyan nők csak kisebb kiadásban :) De komolyan. Szerintem ez baromság. Mondjuk ha a feneked alá ér a hajad az magas lányoknál is elvesz a magasságukból szóval szerintem max derékig érjen. Nekem is derékig ért régen nemrég vágattam belőle most már valamivel rövidebb de még így is elég hosszú.
2010. jan. 7. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is alacsony vagyok (158 cm) és valaha derékig ért a hajam, de mindenki mondta, hogy ez nem jó, mert optikailag összenyom (pedig vékony vagyok, 46 kg). Levágattam, tényleg jobb lett. Sógornőm ugyanakkora mint én, amikor megismertem neki is derékig érő haja volt, kb. 1 évre rá levágatta. Ég és föld -a rövidebb (vállig érő) haj javára!
2010. jan. 8. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak 162 cm vagyok, és fenék alá ér a hajam. Szerintem a rövidebb sem állna jobban. Meg ahogy én láttam eddig, a túl magas lányoknak kevésbé áll jól, mint annak, aki alacsony. Őket még jobban nyújtja. Szélsőséges példa, de nézd meg Cindy Christiant. :D

http://www.youtube.com/watch?v=2zisaeGdlaw

Nyugodtan növeszd meg a hajad, ha neked úgy tetszik! :)

2010. jan. 8. 09:54
 8/8 A kérdező kommentje:

oké köszönöm, akkor megnyugodtam :)

Csak attól féltem, hogy még alacsonyabbnak fogok látszódni. De olyan hát középig érő hajra gondoltam, szóval nem olyan extra hosszúra.

2010. jan. 8. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!