Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak egy barátnőre vágyom, de mégsem kellek egy lánynak sem a külsőm miatt?
Dehogynem!
Sok lánynál próbálkoztam SZEMÉLYESEN, de csak egy lány volt kegyetlenül őszinte és rondázott le, amikor bepróbálkoztam nála. Innentől kezdve többet nem is kezdeményeztem a városban, csak neten próbálkozom, de már itt is lerondázank, úgyhogy biztos, hogy a külsőm miatt nem kellek egy lánynak sem.
Nem vagyok lány, de ne akadjunk fenn minden apró részleten. Egy kérdés: Hogy lehet, hogy más ronda srácoknak van nője? Mielőtt még fröcsögnél, nem azért mert gazdagok.
Be kéne fejezni a női nemre való mutogatást, és elgondolkozni. Komolyan, szerinted minden nő egyforma? Szerinted egyetlen egy nő se adna esélyt csúnya srácnak? Észre kéne venni, hogy mindkét kérdésre nem a válasz. Belsőddel vannak nagyon durva gondok. Vagy észreveszed, és változtatsz, vagy nem, és továbbra is kiírsz naponta 453 ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!