Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy így megváloztam, de még mindig csak a csúnya lányoknál vannak esélyeim?
Középsuliban igazi stréber, jó fiú voltam, se buli, se csajozás, mert amúgy is úgy éreztem már akkor is, hogy túl ronda vagyok és nem kellenék én egy lánynak sem amúgy sem, meg nem is mertem kezdeményezni. Felnőve már kezdeményeztem egy pár lánynál, de szintén nem kellettem nekik, kivéve egy ronda csajnak, aki le is szopott meg smároltunk is és már majndm jártunk is, de végül csak barátok maradtunk. Miért van az, hogy msot meg már csak a bulikra, csajozásra, dugásra vágyom, nem is érdekel már a stréberség, se a jó fiúság, utálok jó lenni, mert épp emiatt nem kellettem sok lánynak, rosszként meg egyből átéltem az első csókomat is.
Az a gond, hogy hétköznapi életben még mindig jó fiú vagoyk, tele gátlásokkal, de kevés barátom előtt és a bulikban meg rossz vagyok és legszívesebben örökké rossz lenne, csak a szex és minél több csaj hülyítése érdekel már. Minél több csaj akarok levadászni, ez a legnagyobb vágyam és ez hajt az életben is igazán. Nem hiszek a szerelemben és egyéb nyálas baromságokban, pedig sokáig csak egy lánnyal tudtam volna elképzelni az életem és az igazira vágytam.
Emberileg egy nulla vagy...
17/L
Ember te hülye vagy.
A nők a külsőd és nem az egyéniséged alapján ítélnek meg.
Nem az a baj hogy jófiú, stréber stb vagy.
Emberileg lehet egy nulla is, ha jóképű vagy te leszel náluk a menő.
De ezek szerint nem vagy.
Igaza van az 1-nek.
Vszínűleg csak azért a rondáknak kellesz, mert ronda vagy kívülről is és belülről is.
Te elmebeteg állat!
Emberileg nulla vagy, jól beszélnek a válaszolók44!!!44!!44444!44!444!!4!!!!!!44!!!!!!4444
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!