Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, veletek is történik ilyen elég gyakran vagy csak velem fordul ez folyton elő?
Figyelt kérdés
Valahogy facebookon vagy egyéb oldalon megtalálnak az olyan lányok, akik utána rám tapadnak és betegesen rajonganak értem. Persze ez csak akkor történik meg, amikor látnak képet is rólam, aztán már csak nyomulnak folyamatosan,valamelyik már olyan idegesítő, hogy szabályosan menekülök előre fb-n. Van, amelyik ahogy hogy feljövök már támad is a rajongásával meg vannak a bizonyos időnként támadók. De most jön a vicc, én ronda fiú vagyok, ők meg helyesnek tartanak, ami elég fura, mondjuk volt már olyan is, hogy ismeretlen szép lányok lájkolták valamelyik képemet és nem is kértek semmit érte, de ez nagyon ritka összesen jó, ha van 2-3 szép lány, a többi mind olyan lány, aki nem valami fiúk álma külsőre vagy átlagos csak és ezek a beteges rajongók is inkább csúnyácska vagy átlagos külsejű lányok. Kíváncsi vagyok, hogy más csúnya fiúknak is szoktak ilyen rajongóik lenni vagy csak én futok valahogy folyton bele ezkebe a lányokba?2013. febr. 21. 18:35
1/8 anonim válasza:
Nem igen foglalkozok ilyenekkel.
Aki nem tetszik azt törlöm ennyi.
2/8 anonim válasza:
mik nem történnek facebookon...
A mai lányok eszméletlenek XD Micsoda zaklatások nem folynak... Ne haragudj de erre semmit sem tudok mondani... Ez szánalmas a lányok részéről akik zaklatnak. DE küld el őket a jó p*csába és hidd el leszállnak rólad. Vagy mondj nekik valami furcsát (ami nem igaz) hogy elundorodjanak tőled.
De ezek szerint nem lehetsz olyan ronda ha buknak rád a lányok.
3/8 anonim válasza:
Én is azt hittem hogy csúnya vagyok de mostanában még az utcán is bámul egy-két szép csaj. Meg zavarba jönnek ha a szemükbe nézek.
4/8 anonim válasza:
Még a végén a gyakorin nem lesz rinyálós csúnya fiú többet:D
5/8 anonim válasza:
Küldj képet, és meglátjuk mennyire vagy "csúnya". De tényleg nem lehetsz annyira csúnya, hogyha tényleg rádtapadnak a lányok. :)
6/8 anonim válasza:
Ha vannak ilyen lányok, akkor nem ronda vagy, csak önbizalomhiányos. Én tényleg ronda vagyok, és még egy mosolyt sem kaptam lányoktól egész életemben.
7/8 A kérdező kommentje:
# 3/6
Na ez a másik, velem is megszokott történi utcán, buszon, ráadásul tök jó csajok csinálják ezt. A gond, hogy ronda vagyok, ugyanis már megkaptam nem egy szép lánytól a képembe. Mondjuk azok olyan szép lányok voltak, akiknek volt egó is rendesen meg pofa mellé, de attól még őszinték lehettek.
2013. febr. 21. 19:50
8/8 anonim válasza:
Most így lányként ide pofátlankodok DE szerintem ez a "valamelyik srác jól néz ki, valamelyik srác ronda" dolog teljesen egyéntől függ. Pl. nekem általában sikerül azokat a fiúkat kifognom, akik mindenki más szerint "rondák" de szerintem meg tök jól néznek ki... A másik ha zaklatnak a lányok miért nem törlöd őket? Vagy küldöd melegebb éghajlatra? Lehet, hogy én vagyok kissé maradi, de egy lánynak legyen tartása és ne rohanjon egy fiú után, hanem hagyja hogy a fiú keresse őt. De szerintem ha ennyi lány rád van cuppanva nem lehet egy csúnyaság. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!