Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem, miért történik ez gyakran? Ösztön szerű? Vagy tudok segíteni rajta?
Figyelt kérdés
Az van hogy ha látok egy lányt aki bejön, tettszik. Beszélgetek vele, és sikerül felszedni és amikor megkedvel akkor valamiért úgyérzem hogy mostmár nem kell nekem. Lehet ha az van hogy meghódítani egy lányt az dicsőség számomra lehet ha ez jár a fejemben. Elég felnőttnek érzem már magam ilyen téren, de mégis miért van ez? hogy sikerül meghódítani majd elmúlik az érzés. Sokszor megtörtént. Azt hiszem számomra ez egy trófea hogy meghódítsak egy lányt. De miért nem megy tovább?2011. ápr. 26. 20:22
1/8 Rendesfiú/19 válasza:
Mert nem olyan nőt hódítasz meg, aki igazán kell neked....
2/8 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék :\ Ugyanez van velem, csak fordított helyzetben.. lány vagyok :)
3/8 Rendesfiú/19 válasza:
Neked meg a kihívás kell:D
4/8 anonim válasza:
20:36 vagyok.. de ez nem igaz mert nekem szerelem kell :D És ahogy alakulna valami, már nem érdekel.. olyan rossz:\
amúgy 17/l :)
5/8 A kérdező kommentje:
Igen utolsó. Én is így vagyok. Nem csak a menő fiú akarok lenni aki mindenkit megkaphat. Hiányzik egy szikra egy valami olyasmi hogy ha meglátom az illetőt, erősebben ver a szívem. (Na most támadhattok hogy mi ez a a hülye duma, milyen érzelgős lett a Nándika) de nem érdekel. Unom már a sok képmutatást:) Valami hiányzik és ez a szerelem.
2011. ápr. 27. 20:25
6/8 anonim válasza:
simán annyi hogy amíg valaki nem a tiétek, nincs meghódítva addig "érdekes", van benne kihívás, értéket képvisel, ahogy megvan onnantól ez elmúlik, sajnos sokan vagyunk így ezzel :/
25 F
7/8 anonim válasza:
júújj én is ebben a helyzetben vagyok addig amíg megismerem és megkedveltetem magam érdekel meg odáig vagyok de utána kiábrándulok belőle vagy nem tudom magamse értem. szar helyzet .. :)
18/f
8/8 anonim válasza:
Szerintem csak nem a megfelelő lányt szerzed meg. Szóval oké, hogy tetszik, de nem maga a lány érdekel igazán, hanme csak úgy egy lány, vagy csak az, hogy megszerezd... Meg amúgy kicsit a lányokon is múlik, mert egy nőnek tudnia kell kicsit elérhetetlennek is maradnia, hogy megmaradjon a szikra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!