Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bennetek nincs egy pici rossz érzés sem, amikor a pasitok elmegy bandázni este? Nem túl gyakran van ilyen nálunk, de nekem ilyenkor rémképeim vannak, hogy egy csapat jóképű fiúval mi történik egy szórakozóhelyen.25L
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 18:03
1/5 anonim válasza:
Nincs :D Én inkább örülök, ha elmegy néha, akkor teljesen saját magam estét tudok tartani. Így azt csinálok amit akarok :D Megbízok benne, tudom hogy nem fog megcsalni.
2/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a többi haverja jóképű.
3/5 anonim válasza:
Nem zavar, engem nem csalna meg. Ráadásul olyankor én is elmegyek forrócsokizni, vagy csajos estre, és kitomboljuk magunkat a barátnőimmel. :)))
26N
4/5 anonim válasza:
Mi történne? Megerőszakolja őket egy csapat nő?
5/5 anonim válasza:
Megbízom benne, teljesen, de dehogy nincs! :)
Szerintem ez egy természetes érzés, hogy aggódunk a párunk miatt, és féltékenyek vagyunk, akkor is, ha teljesen megbízunk benne! :)
Rossz érzés van, de nem dughatom el a világ elől, és szerencsére nem sokszor van ilyen, és akkor se szórakozóhelyről van szó. Együtt járunk szinte mindenhova!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!