Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtam a bnőmben. Azt hittem jóban vagyunk közbe ő bepróbálkozott a páromnál. Azóta gyűlöletet érzek iránta. Egy csapatban játszunk de nem bírom. Ha kiszállok akkor a csapat társaimmal tolok ki. Mit csináljak?
Kedves Kérdező!
A csapatban még játszanak rajta kívül is, nem? Azért, mert ő patkány, Neked még nem kell annak lenned. Egyszerűen szakíts meg vele minden kapcsolatot, és nézd levegőnek. Nem egyszerű, de azért nem is olyan bonyolult.
26/F
Hölgyeim!
Én az esetek többségében tisztellek benneteket, ezért mondom, nem sovinizmusból, hogy:
1.: Férfi és nő között nincsen igazi barátság, csak azt hiszitek. A nevezett "jó barátotok", ha módja lenne rá, hogy minden következmény nélkül megfarkaljon titeket, hát meg is tenné.
2.: Nő és nő között sincs őszinte barátság. A legjobb barátnőtök képes hátba támadni, ha viszket a lyuka. Ne bízzatok senkiben 100%-ig, és tartástok távol a "legjobb barátnőtöket" a magánéletetektől, a párotoktól. Lepontozhattok, teszek rá, mert jót akarok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!