Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ti szívesen megismerked...

Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.

Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.

Szeretem az állatokat, a természetet.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.

Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.

Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.

Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .

Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.

Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.

Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.

Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.

A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.

Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.

Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.

Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.

Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .

Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.

Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.

Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.

De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.

Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.

Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.

Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.

2021. jún. 5. 19:30
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/233 anonim válasza:
Sok szánalmas alak itt. Ha azzal kezdte volna a bemutatkozóját, hogy 171 centi, vékony... úgy tovább kattintottatok volna mint a sicc!
2021. dec. 18. 20:11
 112/233 A kérdező kommentje:
Sajnos a legtöbb ember nem annyira nyitott az ismerkedésre, vagy csak én nem értem hogy hol ismerkednek azok a lányok akik ilyen típusú férfire vágynak mint én :)
2021. dec. 18. 20:27
 113/233 anonim válasza:

Kérdező ne csordulj túl inkább vedd már észre az első jelentkezőt 31-es személyében és írj neki.

Ajh hogy az emberek időnként mennyire nem veszik észre a másikat. Na, kezdj el vele ismerkedni! 🙄

2022. jan. 3. 06:26
 114/233 anonim válasza:
71-es is bepróbálkozott. Azt se vetted észre.
2022. jan. 3. 06:30
 115/233 anonim válasza:

Amúgy közvetetten 64-es is bepróbálkozott hiába rejti biztató szó mögé odaírta az akadályt is miért nem mert oly távol vagy tőlem és mégis közel című dallal lehetne szemléltetni 😏, de te kérdező olyan szépen szemlélteted a nem veszi észre a tűt a szénakazalban mondast, hogy irgumburgum.

Pl. A Notice me című számot már linkeltem egy kérdésnél, de ez erre a helyzetre is igaz. Hiába írnak a szöveged iránt rajongók te nem veszed észre őket bármit csinálnak. Én vagyok a tengerparti jelenet ahol összegyüjtve sorolom a kedves szivecskét küldő sorszámokat. 😄

Tessék ide is belinkelem, a dalt mert tipikusan nem veszed észre őket pedig kiabálják, hogy idézem: "Itt vagyok. Vegyél észre!"

[link]

Nem lesznek itt örökké a gyk-n a jelentkezők! Vedd észre őket! Már kiabálták, hogy Notice their!

Én soroltam a számokat előző válaszaimban, tiszta lottó. 😂 És azon gondolkodnak, hogy főnyeremény vagy-e.

Üdv egy nem Jente néni se nem házasságközvetítő csak meguntam a töketlenségedet. 😂

2022. jan. 3. 06:45
 116/233 anonim válasza:

Tipikus gyk jelenet ahogy dibnak egy semleges válasz újságot a szomszéd kérdéshez aztán dobnak egy célirányzott figyelj rájuk ismerkednének újságot a kérdésed ablakán, de te a tulcsordulasoddal nyujtozkodva nem veszed továbbra se észre őket. 😂

Ez elfelejtettem írni. A besegítő mondataimnál.

115-ös vagyok.

Integess mar vissza nekik ne elbattyogj a válasz számuk mellett. Lehet ott van az az egy aki csücsülve várja a túlcsordult óceánod mellett búslakodva, hogy észrevedd! 😂

2022. jan. 3. 06:52
 117/233 anonim válasza:

Szerintem lenne olyan közülük aki úgy vinné a hűségedet mintha három kutyus lenne amiket sétáltatni kell. 😏

Na én bereklámoztam neked a jelentkezőket egy Notice me című számmal szimbolizálva, a többi jelenetet is tudnám szemléltetni neked de inkább vedd észre a jelentkezőket mert jogosan lesznek morcosak ha nem veszed észre őket. 😂

2022. jan. 3. 06:56
 118/233 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az észrevételeket.

Ha jól emlékszem beszéltem velük,de valamiben nem illetünk össze ,így abbamaradt a beszélgetés.

Te nem jelentkezel véletlenül burkoltan? :D

2022. jan. 3. 09:33
 119/233 anonim válasza:

Akkor még nem jelentkezett az aki a hobbijait sorolja, hogy biciklizés, görkorizás, gördeszkázás, ahogy a dalban szemlélteti az énekesnő. :D

Nem, én nem jelentkezem :), én csak az overflow kódot alkalmaztam nálad, magyarán mederbe tereltem a túlcsordulásod az észrevételeimmel.

Az overflow kódot lehet te nem fogod érteni, de aki ugyanazt csinálja amit én az tudni fogja miről írtam. :D

2022. jan. 3. 09:45
 120/233 anonim válasza:

* dobnak

Bár a dibnek dobnak is jól hangzik.

* Ezt elfelejtettem írni.

2022. jan. 3. 09:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!