Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ti szívesen megismerked...

Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.

Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.

Szeretem az állatokat, a természetet.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.

Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.

Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.

Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .

Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.

Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.

Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.

Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.

A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.

Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.

Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.

Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.

Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .

Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.

Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.

Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.

De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.

Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.

Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.

Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.

2021. jún. 5. 19:30
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/233 A kérdező kommentje:

159#:Azzal is az volt a probléma hogy bármi pozitívat írtam magamról támadtak miatta, illetve sajnos rá kellett jönnöm hogy a mai világban hogy felfigyeljenek valamire, ahhoz milliókat kell reklámba ölni, amivel most még nem rendelkezem.

160#:Blikkbe raktam ki, azt elég sok nő olvassa, és ha nem is pont a lány látja, hanem mondjuk a családja, lehet hogy felhívják rá a figyelmét, ha esetleg hozzám hasonló férfit keres.

Én próbálkozok mindennel amivel csak tudok, és valószínű a honlappal fogom elérni a legtöbb embert, de még szükségem van hozzá pénzre hogy el tudjam kezdeni nagyban :)

2022. máj. 29. 13:14
 162/233 anonim válasza:
Adj ki egy képes bibliát, amiben Te vagy a főszereplő. Utána jöhetnek a dimenziós szentképek, falinaptár Kiszel Tünde mintára, poszterek amin sétálsz a vízen, cigirágó dobozán kigyúrt és olajjal lekent testtel pózolsz, szupererős csilis óvszereken mint reklámarc. Valamelyikkel úgyis csak célba érsz egyszer.
2022. máj. 29. 13:42
 163/233 anonim válasza:
A Blikknek egy időben mintha épp az lett volna a szlogenje, hogy "a kifinomult nők lapja". Érthetetlen, hogy nem jelentkezett senki. Amúgy teljesen igazad van, a családi ajánlás vonalat nem szabad elhanyagolni, főleg ha kicsit konzervatívabb beállítottságú vagy. Ugye nem felejtetted el a hirdetésben megjelölni az elvárt minimális hozományt? Ha nincs megadva, azt hihetik, hogy igénytelen vagy, minden-mindegy alapon keresel, és a szülők nem is továbbítják a hirdetésedet a lányaik felé.
2022. máj. 29. 23:07
 164/233 anonim válasza:
Ahogy nézem, ma délután negyed kettő óta egy pozitív infót sem írtal magadról. Így hogy találod meg az igazit? Ember, ébresztő!
2022. máj. 29. 23:46
 165/233 A kérdező kommentje:
Làtom unatkoztok :D
2022. máj. 30. 05:55
 166/233 anonim válasza:

"Szóval így én már hátrányból indulok, és olyan fárasztó már bizonygatni hogy de én más vagyok, azt se hiszik el."

Hogy valami új is elhangozzon: szerintem az a probléma, hogy nem jól fejezed ki magad. Egyrészről nem jutsz el odáig, hogy tettekkel is bizonyítsd, hogy más vagy, másfelől pedig meg kell tanulnod, hogy már az ismerkedési fázisban is máshogy fejezd ki azt, hogy eltérsz az átlagtól jó értelemben. Erre igazán rá kell érezni, nem nagyon lehet elmagyarázni, hogy fejezd ki magad másképpen, hogy a másik fél egyértelműen érezze, hogy te igenis más vagy. Erre rá kell érezned, ösztönből kell, hogy jöjjön a megoldás.

2022. máj. 31. 23:14
 167/233 anonim válasza:

Fájó szívvel olvasom a reakciók többségét, én a kérdezőnek a legjobbakat kívánnám inkább. Szerintem mindenki megérdemli a szeretetet, az hogy ilyen romboló jellegű dolgokat írtok az tényleg annak a jele, hogy már nagy társadalmi válság van, régen a fórumkultúra sokkal színvonalasabb volt, ez meg kb. az internet pöcegödre lett.

Kérdező: amit írsz azzal nincs gond, ha nyugatabbra mész, sok ember ezt a leírást természetesnek tartja mert a lényeg mindig utána derül ki. Viszont az tény, hogy hiányzik a spontaneitás illetve nekem van egy sanda gyanúm, hogy félsz a visszautasítástól, cáfolj meg ha nem így van. Anno én is hasonlóan "reklámoztam" magam, megosztó stílus, de amennyi energiát belefektetsz minden egyes posztba eredménye biztos lesz, valaki ezt értékelni fogja és túl is fog látni ezen, jó értelemben ha tetszel neki.

És persze nagy pofonok is voltak/vannak/lesznek. Én sok csalódás és sikerélmény után váratlanul megismerkedtem egy lánnyal akivel már 5 éve együtt vagyok, teljesen irracionális módon, véletlenszerűen a munkahelyen ismerkedtünk meg. Szerintem ha ilyen közegekben jól érzed magad, gyakorlatilag egy "külső" erő dolgozik helyetted.

Mégegyszer sok sikert! Ja és a GyK tényleg felejtős, nem azért mert szarnak indult, hanem mert azzá tették.

2022. jún. 6. 04:02
 168/233 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod és a jókívánságaidat :)
2022. jún. 6. 07:26
 169/233 anonim válasza:

Még mindig azon a véleményen vagy, hogy nem szeretnél gyereket?

Arra nem gondoltál, hogy ha egyszer tényleg megtalálod a párod, a lelkitársad akit mindennel jobban szeretsz akkor vele egy közös gyerek a világ legszebb ajándéka lehetne? Meg persze a legcsodálatosabb érzése? A párodból egy kis rész és belőled is.

Én sem akarok gyereket most még (Isten ments) de idővel igen majd egyszer viszont az a legszebb érzés lehet. :)

2022. jún. 15. 20:52
 170/233 A kérdező kommentje:

Megértelek téged is, de határozott elképzeléseim vannak, mert így saját magammal tolok ki, ugyanis nagyrészt emiatt nem találom a páromat.

Ha szeretnék gyereket idővel,akkor egyszerűen megtalálhatnám a társamat.

Szeretnék hű maradni önmagamhoz és az lenni aki én vagyok, és van rá esély hogy lehet emiatt egyedül fogok maradni, de nem akarok úgy felébredni egy nap hogy én ezt az egészet nem is akartam.

2022. jún. 15. 21:09
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!