Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?
Amit rólam tudni kell:
28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.
Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.
Szeretem az állatokat, a természetet.
Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.
Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.
Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.
Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.
Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .
Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.
Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.
Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.
Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.
A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.
Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.
Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.
Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.
Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .
Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.
Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.
Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.
De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.
Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.
Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.
Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.
Az a baj tudod hogy én ezeket nem kényszerből csinálom , hanem mert szeretem :D
Nem a szüleimmel lakom.
Amúgy itt hobbi mindenkinek hogy próbálnak keresni hibát abban amit írtam magamról?
Ez valami fétis egyeseknél?
Amúgy tudnék írni számotokra durva dolgokat, amin biztos kiakadnátok :D
Kezdem úgy érezni hiába írok bármit is, nem vagytok hajlandóak megérteni.
Szóval inkább próbáljátok elfogadni hogy ilyen vagyok , és ne a hibát keressétek bennem :)
Amúgy ha annyira kíváncsi itt mindenki rám, akkor miért nem beszélget velem valaki és ismer meg?
Minden kérdésére választ kaphatna :)
Mert a kutya sem kíváncsi rád,az öntelt hülye modorodra.
Teljesen hamis,rossz az önképed.
"Amúgy tudnék írni számotokra durva dolgokat, amin biztos kiakadnátok :D"
1. Attól, hogy minden üzeneted végére oda raksz egy ":)" ilyent, attól nem leszel kedves. vagy jó fej...
2. Ha tudnál írni durva dolgokat, akkor csináld... most ez fenyegetőzés volt? Vagy most jelezted, hogy amúgy lehetnél őszinte, de visszafogod magad és inkább hazudsz?
Vagy most akkor nem is vagy kedves?
Creepy és fura, amit itt művelsz.
Azért nem írnak az emberek, mert nem érdekled őket. nem vagy érdekes.
Fura az, amit csinálsz. Ennyit erről.
Válaszoltam egyszer a kérdésre, de annyira már nem érdekel a dolog, hogy még levelezgessek Veled. Minek csinálnám? nem akarlak megismerni, akármilyen hú de nagyon menőnek állítottad bemagad. Attól még nem vagy ÉRDEKES. Attól, hogy leírtál magadról húsz plusz egy jó tulajdonságot, attól még nem lettél érdekes.
És én például az őszinteséget sokkal inkább priorizálom, mint a KEDVESséget.
Nem vezet sehova a kedvesség. Csak bájolgás. Az őszinteség az a valóságot hozza napvilágra.
Te meg itt írogatod a mosolygós fejeidet, mert biztos kedvesebbnek tűnsz tőle, és írod, hogy "Jaj én tudnék, amúgy olyanokat írni, hogy húha!"
Ha tudnál, akkor írjad! Aztán majd meglátod, hogy nem sz@runk tőle a másik gatyájába.
"A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte vagyok"
Na persze.
A kedvesség oltárán feláldoztad az őszinteséget.
Csak a bárgyú vigyor megy és, hogy köszönöm :) :)
és az egód meg az egekben, mintha te seggedből sütne a nap.
Nézz magadba és légy szerény.
Full általános dolgokat írtál amiről minden nő álmodik, de konkrétan mindent. Egyetlen egy hibádat nem említetted meg.
Lássuk be nem tünik túl valóság hűnek a leírásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!