Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?
Amit rólam tudni kell:
28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.
Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.
Szeretem az állatokat, a természetet.
Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.
Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.
Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.
Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.
Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .
Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.
Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.
Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.
Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.
A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.
Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.
Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.
Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.
Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .
Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.
Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.
Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.
De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.
Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.
Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.
Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.
Szerintem passzolnék hozzád, nagyon is. Sőt gyereket sem akarok soha!
De sajnos számomra is ezek alapján előjött bennem az ellenszenv, nem tudom miért. Mintha valami nem stimmelne veled.
Az a baj tudod bármit írok ide ki gyakorira a végén mindig az lesz hogy én vagyok a rossz.
Kaptam már mindent szinte itt , hogy csak dugni akarok, nem is vagyok kedves, hazudok ,hogy undorító féreg vagyok és még sorolhatnám jó sokáig .
Meguntam hogy bizonygatnom kelljen hogy milyen ember vagyok,mert mindenki szemében egy értéktelen hazug disznó vagyok.
Sajnálom hogy ellenszenvet váltok ki belőled és másokból is, nem szándékosan teszem, sőt nem is igazán szeretek magamról beszélni, csak gondoltam teszek egy próbát hogy hátha az volt a gond eddig hogy nem írtam magamról kicsit többet és azért kaptam annyi rosszindulatú kommentet, de ezek szerint tévedtem.
Ha bárki szeretne megismerni,én itt leszek, de arra szeretném kérni azokat akik engem minden módon megpróbálnak megalázni hogy ismerjenek meg ,akár egy apró részemet ,és ha még mindig egoista vagyok a szemükben akkor igazat adok nekik és nyugodtan elmondhatnak mindennek aminek szeretnének. 😊
Senki sem írta itt, hogy értéktelen ,hazug disznó vagy.
Csak hogy vmi tuti nem stimmel veled.
Nem erre a kérdésre gondoltam , hanem régebben írtam ki több kérdést gyakorira és azokra kaptam elég negatív válaszokat , amikben szerepelt az említett kifejezés.
Akkor tudod mondani biztosra hogy nem stimmel velem valami ha megismersz, mert ellenkező esetben csak feltételezed hogy olyan vagyok amit elképzelsz.
Talán egyszer majd felfigyel rám egy lány akinek lesz elég bátorsága hogy a múltbeli csalódásain és előítéletein túllépve merjen felém lépni egyet és megismerjen.
Remélem ő látni fogja a valódi értékeimet és én is boldog lehetek végre :)
nekem inkább melegnek tűnsz csak még nem tudod.:)
A nők sajnos nem buknak erre, ezt te is tapasztalhatod, nem nagyon tolonganak a stílusodra láthatod.;)
Nem is kell hogy tolongjanak, hisz nem háremet keresek csak egy lányt aki illik hozzám.
Úgy látom az emberek nem tudják levetkőzni az előítéleteiket hiába próbálom alátámasztani érvekkel az ellenkezőjét.
Kezdem belátni hogy ennek a kérdésnek a kiírása is hiba volt.
Csak amúgy olyan vicces hogy látom a rengeteg kérdést a nőktől hogy a férjük vagy a barátjuk ilyen, meg olyan, nem foglalkozik velük, megcsalja stb, és akkor én kiírok egy valódi leírást magamról és ilyen reakciókat kapok rá.
Ezzel a helyzettel őszintén nem tudok mit kezdeni, de már lehet nem is akarok.
Mindenki élje úgy az életet ahogy akarja, és azzal jön össze akivel akar, de majd ha rosszra fordulnak a dolgok a házasságban vagy a kapcsolatban akkor talán eszébe jut majd hogy hmm igen volt az a hülye gyakorin aki talán más volt :)
De fogd már fel, ez nekünk nőknek ez nagyon nyálas, nem férfias.
Egy igazi férfi nem is dicsekszik ilyenekkel amit leírsz itt.
És mit vársz, mindenki hajbókoljon előtted hogy Úristen micsoda pasiiii.
Ez nem vonzó, nem lesz senkid erre nincs igény.
28L
Na figyelj összerakom neked miért nincs csajod.!
"Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt."
A nők gyűlölik ha piócaként tapadsz rajtuk.
"Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is."
Semmi titokzatosság, unalmas, kiszámítható vagy.így tovább.
"Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom"
És nem vagy papucs nahát!:))))
Ilyen kihasználós, élősködő csajt biztosan találsz, sokan keresnek ilyen bolondokat szóval sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!