Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ti szívesen megismerked...

Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.

Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.

Szeretem az állatokat, a természetet.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.

Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.

Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.

Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .

Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.

Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.

Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.

Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.

A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.

Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.

Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.

Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.

Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .

Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.

Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.

Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.

De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.

Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.

Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.

Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.

2021. jún. 5. 19:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/233 anonim válasza:

Pontosan erre gondoltam amit előttem is írnak. Ha valaki ennyire patika (bár nekem ez a túl jófiús önfényezés abszolút nem jön be) az nem a gyakorin szerencsétlenkedik

Ha valakiben ez mind megvan, és mellé jól is néz ki, és saját maga szerint is szinte nincs rossz tulajdonsága annak nincs nehézsége az ismerkedésben.

Nem kérdezget gyakorin, nem a neten lóg.

Szóval van ott baj abban a személyiségben illetve külsőben!

29/N

2021. jún. 5. 21:08
 22/233 anonim válasza:
Vagy mentálisan..
2021. jún. 5. 21:15
 23/233 A kérdező kommentje:

A baj inkább ott van hogy nem vagyok társasági ember és nem akarok gyereket.

Mivel ilyen lányt is szeretnék magamnak nagyon lecsökkennek a lehetőségek. :)

2021. jún. 5. 21:21
 24/233 A kérdező kommentje:
De ha valaki esetleg tudja hol szoktak megfordulni célirányosan a gyereket nem akaró, nem igazán társasági csinos lányok akkor ne tartsa magában, ossza meg velem hogy megtaláljam életem párját :)
2021. jún. 5. 21:23
 25/233 anonim válasza:
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. jún. 5. 21:35
 26/233 anonim válasza:
Én nem mégpedig azért mert én szeretnék gyereket.Ezeken kívül amúgy a külső is számít mert hiába leírtad ezeket a tulajdonságokat ha nem jössz be az adott lánynak.
2021. jún. 5. 21:35
 27/233 A kérdező kommentje:
Igen tudom,de majd lesz valaki akinek bejövök :)
2021. jún. 5. 21:45
 28/233 anonim válasza:

Én hasonló párt szeretnék, mint amit leírtál. Persze engem is érdekelne, mik a negatívumaid. :D egyébként a hobbijaink egyeznek és a gyerektémáról is hasonlóan gondolkodom egyelőre.

Viszont én kapásból tudok neked mondani egy negatívumot, én pl dohányzom és egyelőre nem is tervezek leszokni. Meg elég makacs is vagyok.

Biztos, hogy neked is van valami negatívumod, még ha számodra az nem is számít annak, vagy nem nagy dolognak. Tökéletes ember nem létezik.

De nyilván, a leírtak alapján szimpatikusnak tűnsz. De ezt ennyi alapján nem lehet megítélni, online bárki el tudja adni magát jól. :D

2021. jún. 5. 22:28
 29/233 anonim válasza:

Számomra tökéletes lettél volna... de nem akarsz gyereket.

Én viszont hajlok a gyerek felé, szóval ez bukta.

2021. jún. 5. 22:28
 30/233 A kérdező kommentje:

Igen sajnos én is ezt tapasztalom hogy mindig a gyerek kérdésnél hasal el nàlam az ismerkedés.

De ilyen ember vagyok,nem tudok ezzel mit csinàlni.

Nem akarom senki idejét rabolni azzal hogy ha csak szórakoznék vele vagy màst àllítanék mint aki vagyok hogy megkapjam.

Én nem megfektetni akarok egy lànyt,mert nekem ez érzelmek nélkül nem is nagyon megy.

Én életem pàrjàt keresem aki olyan mint én,ezért őszinte vagyok,nem játszmàzom és hordok maszkot hogy valaki összejöjjön velem.

Én az vagyok amit itt làttok ,mert szerintem így kellene működjön az ismerkedés ,ahol nem jàtszanak szerepet az emberek hanem önmagukat adjàk :)

2021. jún. 5. 22:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!