Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?
Amit rólam tudni kell:
28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.
Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.
Szeretem az állatokat, a természetet.
Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.
Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.
Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.
Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.
Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .
Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.
Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.
Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.
Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.
A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.
Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.
Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.
Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.
Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .
Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.
Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.
Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.
De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.
Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.
Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.
Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.
Menj ki az utcára, én ott ismerkedek.
Itt a jó idő minek gubbaszt anál a net előtt! százszor jobb nők vannak élőben gyors is és én válogatok!
Ha kell segítség jöhetsz velem megmutatom hogy kell csajozni gyorsan és hatékonyan élőben!
Kedves tőled, de mint mondtam olyan lányra vágyom mint amilyen én vagyok.
Én életem párját keresem, és ha az esélyeket nézzük inkább interneten és nem az utcán fogom megtalálni azt a lányt, mert nagyon sok dolog van aminek meg kell feleljen és a gyerek kérdés a legkritikusabb.
Élőben csak a külső alapján tudok válogatni , de az nagyon kevés, illetve nálam sok a kizáró tényező.
Tényleg nagyon sok szép nő van az utcán, de elég jó megfigyelő és emberismerő vagyok, a 90%-a nem való hozzám már első ránézésre sem.
Itt legalább van pár információm a lányról, amik alapján elindulhatok mert lehet élőben beszélnénk rengeteget, de mondjuk lenne tetoválása az már számomra nem igazán előnyös.
Szóval egyelőre itt a hatékonyabb és gyorsabb, de így se várok rögtön sikert mert már csak emberből is nagyon nagyon kevés van olyan mint én, hát még 20-30 közötti lányból :)
41# vagyok
Netnél le fogsz ragadni de te tudod!
Nem maradsz örökre 28 éves!
Blablabla. Felesleges volt ennyit írnod. A jó bornak nem kell cégér!
Te már annyira szuper vagy, hogy senki sem szeretne beszennyezni... Téged múzeumba kellene kiállítani, de minimum egy szobrot megérdemelnél: "a tökéletes férfi aki magányos". Ha leülnék én is, kisregényt írhatnék a pozitív tulajdonságaimról. Ezzel csak az a baj, hogy ezek szubjektívek. Szóval bárki írhat magáról egy tökéletes ajánló levelet.
Mindenki sokkal különlegesebbnek érzi magát a többségnél, pedig ezek szerint mindenki különleges.
Hallottál már arról, hogy nem kell tökéletesnek meg extra különlegesnek lenni ahhoz, hogy legyen párkapcsolatod?
:D
Én ezeket nem azért írtam hogy fényezzem magam vagy hogy találjak valakit, mindegy hogy kit.
Én ilyen ember vagyok minden szempontból amit leírtam.
Én sokáig ezeket nem láttam magamban,a volt párom világított rá az értékeimre illetve mások is akik ismernek.
Ha valaki elolvasta rendesen amit leírtam magamról és átgondolja kicsit jobban, és tételezzük fel el is hiszi amit írtam, akkor rájöhet viszonylag gyorsan hogy egy ilyen típusú férfihez nem illik bármilyen lány.
Én is azokat szeretném egy lányban amik bennem megvannak és valljuk meg a mai világban az őszinteség, a hűség és ehhez hasonló valódi értékek nagyon ritkák.
Szóval sok minden miatt nehéz számomra a párkeresés.
Az egyik amit itt is tapasztalok, és mivel ugye neten ismerkedek előjön, hogy nem hiszik el amit állítok magamról, mondván túl szép hogy igaz legyen.
Én tehát már hátrányból indulok emiatt is, illetve amiatt nagyon hogy nem szeretnék gyereket.
Szóval hidd el nem olyan jó cégér az ha mondjuk ki lenne írva mindenhol hogy a világ legjobb bora, és egy idő után ugye már senki nem hiszi el, hiába lenne mondjuk a következő pincében a tényleg világ legjobb bora úgy se menne oda be senki mert biztos hogy átverés.
A lényeg az hogy ha minden kőre ráfogjuk a földön hogy áá ez is csak egy kavics akkor már azt se fogjuk észrevenni ha egy gyémántot dobunk a hátunk mögé.
Na én ezt a megelőlegezett előítéletet kapom meg mindig, hiába próbálom kézzel lábban magyarázni hogy nem vagyok olyan mint a többi férfi.
Én sem vagyok tökéletes ahogy senki más sem.
Ugyan azt mondják és én is azt látom hogy szerintem egy nőt minden formában boldoggá tudnék tenni de nagy ára van ennek mert nálam nincs bocsánat.
Én azt várom el mástól amit én tudok nyújtani, és abba az is beletartozik hogy nem hazudnak nekem vagy nem mennek félre, mert azt nem bocsátom meg.
Én csak szeretném megtalálni életem párját és boldogan élni együtt, nem érdekel hogy különleges vagyok e vagy sem.
Én nő vagyok
De őszintén csak engem taszít a kérdező megnyilvánulása, kommentjei?
Annyira túlzó ez az egész ahogy előadod, hogy akkora ellenszenvet váltasz ki bennem, hogy azt nem tudom elmondani...
48 csatlakozom ✌️
Pedig én még meg is felelnék 100%ban az ő elvárásainak, mert gyereket én sem szeretnék stb, de az én elvárásaimnak viszont ő abszolút nem felel meg.
Ez egy elképesztően taszító egoizmus
De sok sikert
Idő mint a tenger 😂
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!