Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok ti szívesen megismerked...

Lányok ti szívesen megismerkednétek egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés

Amit rólam tudni kell:

28 éves és 185 centi magas vagyok, barna hajú, barna szemű, izmosabb alkat.

Nem igazán vagyok társasági ember, inkább a párommal szeretem tölteni az időt.

Szeretem az állatokat, a természetet.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni.

Nem iszom, csak alkalmakkor, nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Mind az 5 szeretet nyelvet magas szinten űzöm, és ez az idő előrehaladtával sem szűnik meg.

Ha valakit megszeretek , azért szinte bármire képes vagyok.

Mindig kedves vagyok vele, meglepem alkalomtól függetlenül ajándékokkal is .

Sokat bókolok neki és kimutatom hogy mennyire szeretem szóban és tettekben is.

Nagyon szeretem a testi kontaktust, az ölelést, a csókot, az érintéseket.

Az eddigi 2 volt barátnőm szerint nagyon jó szerető vagyok, bár ez annak tudható be szerintem hogy nagyon szeretek örömet okozni mert számomra az okoz boldogságot.

Alkalmazkodó és kompromisszumkész ember vagyok,de asszertív jellem is, tehát nem egy bólogató jános vagy egy papucs, mert nagyon szeretek adni, de azt szeretem ha viszonozzák is.

A legnagyobb erényeim közé tartozik hogy teljesen őszinte, és hűséges vagyok, a legutóbbi kapcsolatomban ami 6 és fél évig tartott soha nem hazudtam a páromnak még a legkisebb dolgokban se.

Feddhetetlen személyiség vagyok, ami azt is magában foglalja hogy mindent megosztok a párommal.

Nálam bármikor meg lehet nézni a telefonom, az Facebookom vagy bármi másom.

Megértő és empatikus vagyok, velem lehet mély lelki dolgokról beszélni , illetve akár női dolgokról is , nem jövök zavarba tőle.

Szeretek minden problémát megbeszélni, mert a kapcsolat egyik alapja a jó kommunikáció .

Nem vagyok sem hisztis, sem haragtartó, nehezen lehet megbántani bármivel is.

Szívesen elkísérem a párom vásárolni, ruhát, vagy bármit,akár finanszírozom a szépészeti dolgokat is, mert én annak örülök ha a páromat csinosnak láthatom.

Érzelmes típus is vagyok, magyarán nem félek kimutatni az érzelmeimet, nem játszom a Kemény férfit.

De ezek mellett férfias, határozott és irányító személyiség vagyok akire fel lehet nézni.

Nem vagyok önfejű, minden döntésemet megbeszélem a párommal.

Illetve ami nagyon fontos hogy nem szeretnék gyereket.

Szeretném megtalálni azt a nőt aki illik hozzám, és közösen leélhetünk együtt egy boldog életet.

2021. jún. 5. 19:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/233 anonim válasza:
Én nem szeretnék gyereket, házasság párti sem vagyok, introvertáltként nem fordulok meg sok helyen, de amikor olyan hangulatban vagyok élvezem a szociális helyzeteket. Nem hiszek az internetes párkeresésben, ennek ellenére nem az én terepem a személyes ismerkedés, nehezen kapcsolódom rá más emberekre, ebbe beletartozik a kémiai vonzalom és személyiség is. Tudományos érdeklődésem van inkább, reál beállítottságú pályát választottam, de szeretem a művészetet is. Leginkább az intellektuális vonzódás az elsődleges számomra, ugyanakkor igénylem a testi kontaktust, valamint a lelki oldalt is. Nem vagyok a szavak embere ha az érzelmekről van szó, ki tudom mutatni a magam módján, de a legtöbb érzelem a fejemben játszódik le. Nem dohányzom, ritkán iszok alkoholt, aktívan sportolok, próbálok az általam helyesnek vélt elvek szerint élni. Alacsony vagyok ártatlan külsővel, de amennyire angyali annyira démoni. Ez a paradoxon a személyiségemben is jelen van. 10/2 emberrel sikerül közös nevezőre jutni. Ha van kedved beszélgetni, vagy bárki másnak, try me.
2021. jún. 5. 23:04
 32/233 anonim válasza:

Hello haver üdv a lúzerek között welcome!

Jó helyen keresgélsz gratulálok csak így tovább!

2021. jún. 5. 23:46
 33/233 A kérdező kommentje:

Attól hogy ilyen a személyiségem még nem hiszem hogy lúzer lennék.

Én egy mély, tartalmas, érzelmekkel teli kapcsolatra vágyom, nem egy pár numerára.

Hiába lenne 1000 nőm is vagy lenne 100 kapcsolatom ha egyik se olyan lenne mint amire vágyom és boldogtalan lennék mint az előző 2 kapcsolatomban.

Soha nem értékelték amit adtam nekik, mert mindig fontosabb volt a munka vagy a családjuk mint én.

Én hű maradok az elveimhez, még ha sokszor mint írtad tényleg lúzernek is néznek az emberek :)

2021. jún. 6. 07:12
 34/233 anonim válasza:
Jaj kérdező ennyire nem kell fényezned magad.. szar dumád van. Ezért nincs nőd,mert nagyképű ,önelégült ,majom vagy!!
2021. jún. 6. 07:56
 35/233 A kérdező kommentje:

Ez nem fényezés ,ez az igazsàg ,sajnàlom ha úgy tűnik nagyképű vagyok és önelégült.

De szerintem akkor se kellene így megnyilvànulj rólam mert nem ismersz.

Mindenki annak gondol aminek akar,de akkor is valós lesz amit magamról írtam :)

2021. jún. 6. 08:24
 36/233 anonim válasza:

Ilyen álomvilágban élsz haver.Azt hiszed magadról, hogy te jó fiú vagy ezért valami nagyon különleges ember lehetsz a nők szemében.

Hidd el ez a kutyát nem érdekli őket a mai világban.

A nők mindig a jó fiúk vállán sírják ki magukat, aztán mégis a rosszfiúk karjaiban kötnek ki.

Amit itt leírtál az a Nekik szimpatikus, de nem vonzó!

Ez van, ezt el kell fogadnod.Vagy menj ismerkedj hitgyülin, ott még értékelik a stílusodat talán...

33F

2021. jún. 6. 08:33
 37/233 A kérdező kommentje:

Olyan pàrom volt 6 évig akinek az volt a vonzó amilyen én vagyok,szóval szerintem léteznek még ilyen lànyok csak nagyon kevesen vannak .

De én nem adom fel,úgy is megtalàlom őt :)

2021. jún. 6. 08:41
 38/233 anonim válasza:
Akkor mit sír a szád itt??
2021. jún. 6. 09:52
 39/233 anonim válasza:

32# vagyok

Nem azt mondtam hogy lúzer vagy, hanem üdv közöttünk mert ez egy lúzer oldal lúzer emberekkel!

Most komolyan, aki rendben van szellemileg, lelkileg, van szociális élete az szerinted itt fog írkálgatni hogy jujj mit csináljak, húha adjatok tanácsot!?

2021. jún. 6. 09:52
 40/233 A kérdező kommentje:

Én nem tanácsot kértem csak egy kérdést tettem fel hogy hátha lenne esetleg egy lány aki hasonló mint én és lenne kedve megismerni engem.

Sajnos elég korlátozottak a lehetőségek mert nem könnyű a hozzáhasonló lányokat elérni mert ugye nem igazán társasági emberek és nem járnak túl sok helyre.

Tehát marad az internet és a különböző honlapok :)

2021. jún. 6. 10:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!