Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti párotok is meghülyült a...

A ti párotok is meghülyült a közelgő apaságtól?

Figyelt kérdés

A babát akarta, velem együtt nézte az ovutesztet, annyira. Sírt örömében amikor mondta neki hogy apa lesz. De most távolabb van tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől.

A gyereket szereti már a pocakomban, engem már kevésbé. Mostanában kifejezetten tuskó, bunkó, napok óta nem láttam, idiótán viselkedik. Duzzog, sértődik, veszekszik, vitát provokál velem. Ez normális???

A kislányom iskolás, de ő nem ilyen hisztis, mint a tesó apukája..Van erre valami tanácsotok?

2018. febr. 6. 21:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

En detto igy voltam parommal. Tervezett,vart baba volt aztan mikor kiderult,hogy terhes vagyok 2 het minden napos vita,veszekedes,sertodes...abszolut nem volt tekintettel a dolgokra....aztan felhivta az anyjat az meg elkuldte melegebb eghajlatra,hogy mit kepzel,hogy viselkedik a novel,aki a gyereket varja....

Vegul kiderult,hogy panikolt az volt a baja....mert,hogy most vege a romantikanak stb holott o hidegult el egy idore a terhesseg miatt nem en....na mindegy azota normalis miota atbeszeltuk a dolgokat es ,,hagytam kiborulni"

Beszeld meg vele szerintem o is fel es tele van ketsegekkel...aztan ha kibeszeli jobb lesz,nyugtads meg,hogy minden rendben lesz,nyilvan nem lesz konnyu de egyutt megoldjatok.

Remelem hamar rendbe jottok,nem jo ez a stressz

2018. febr. 7. 19:15
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Az en volegenyem nagyon orult , mikor bejelentettem neki, hogy ossze is jott a baba. Ahogy nekilattunk, egybol megfogant .

Most 20.het, attol fugg epp milyen kedve van... ha megyek valamerre , mindig mondja vigyazzak nagyon , az ultrahangokra igyekszik eljonni velem , neha simogatja a hasam , de kulonosebben nem hordoz a tenyerén... szerintem ez egyénfuggő. Ki érzékenyebb, ki csak természetesnek veszi ... Viszont , az eskuvo eleg fontos neki, mert majdnem napi szinten emlegeti. Illetve most koltozunk ki Ausztriaba , folyton tervezget a lakassal kapcsolatban is. 😊

2018. febr. 8. 05:31
 33/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem is stresszel. Elég nagy változás az esküvő, és hogy apuka lesz. Megbeszéltünk mindent, remélem minden oké lesz most már. Próbálom én is megérteni őt.
2018. febr. 8. 06:18
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem inkább irigylésre méltó, hogy ő a második férfi, aki engem akar örökké, a kicsi pedig boldoggá tesz."

Második férfi, aki akar téged? Na de az első se gondolta komolyan :D És ez a kapcsolat is ingoványos.

Mit is kéne irigyelni? A hisztis pasidat? :D Legalább magadnak ne hazudj...

2018. febr. 8. 20:51
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi ilyen típus hogy elbújik a problema/stressz elől az borzasztó. Az nem stabil társ, nem egy kőszikla aki melletted áll. Az egy primadonna. Egy drama queen.

Az ég óvjon egy ilyen "férfitől".

2018. febr. 8. 22:09
 36/36 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem úgy szólt, hogy hozzámehetek -e? Ennyi.
2018. febr. 8. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!