Olyan problémám van, hogy 4 hónapja próbálkozunk és azóta meghülyült a ciklusom. Előtte mindig 12-én jött meg, de az utóbbi 3 hónapban így jött meg?
Október : 12
November : 17
December : 23
Elviekben ma kellene megjönnie,de eddig semmi. Nincs semmi tünetem, talán annyi,hogy pár nappal ezelőtt úgy 3 napig néha-néha tompa fájást éreztem a hasam aljában a bal oldalon. 2014 elején volt egy kora-halvaszülésem császármetszéssel.
Elég kétnaponta együtt lenni, az biztos. Ha így sem jön össze hónapokon kerresztül, akkor el kell gondolkodni, hogy mi lehet a baj. Terhes már voltál, én nem hinném, hogy az folyásolja be, az okot nem tudom miért halt meg a babád, valószinű betegség miatt. Elég szörnyű az ilyet átvészelni.
Én pont arra gondolok, hogy én is annyira akarom, hőmérőzök, állandóan tesztelek, és ez történik velem. Előtte semmi gondom nem volt, szültem már, nem is egyet, egyből összejöttek. Valami történt, és már kezd az idegeimre menni, pláne a hőmérőzés, mert valami borzalo a görbém. Lehet nagyon stresszelünk a baba miatt, és ez a gond, ami ugye így nyilvánul meg. Nekem azt a tippet adták, hogy enjek orvoshoz, már többször is. Ezt a hónapot megvárom, és felkeresek egy orvost. Sztk-ba már voltam, de inkább nem mondok semmit.
Én azt mondom, kezd el a hőmérőzést, és tényleg sok mindent megmutat, hogy egyáltalán van-e peteérésed. A ciklus.hu-n vezesd, és mellé még ajánlom a fertility-n is, mert ha nincs ovud, az biztos nem húzza be, de a ciklus.hu ha kell, ha nem az behúzza. Én azért használom + még azt is, ert sok indent feljegyzek és nekem egyértelműbb. Ma is úgy érzem megjön, de semmi még. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!